TURIN LUNCH SPOT

Lunch in Turin at Dolce Stil Novo – incredible place with an incredible view! My dress is from Nelly!

Good morgon babes! Nu kom jag äntligen in på bloggen, vi har fixat lite saker så om det är några ändringar ni ser så är det för att vi ändrat lite. :-) Hojta om det är någon som är konstigt eller något som inte funkar. Vi är iallafall på en vingård nu, och på vägen hit från Lake Como så stannade vi på ett fantatiskt lunchställe. Det var på toppen av ett hus med den här fina utsikten… Vi satt ute på terassen i säkert en timme innan vi bestämde oss för att äta. Jag älskar att se ställen som jag troligtvis aldrig hade sett eller åkt till själv. :-) Vi åt två olika rätter till lunch, den ena var en aubergine med tomat och krämig mozzarella under… Mums! Den andra var en zucchini-lasange och wow, det var så gott! Efter det hoppade vi in i bilarna igen och körde mot vingården, där vi är nu. :-) Vi ska snart börja åka mot Monaco igen, på vägen ska vi stanna och äta picnic vid någon fin utsiktsplats. Snacka om drömmig road trip, haha! Hörs sen babes, ha en fin fredag! <3

//Good morning babes! I could finally log in to my blog, we’ve been fixing a few things so if there’s any changes you see it’s because we changed some. :-) Let me know if something’s weird or something doesn’t work. We’re on a vineyard now anyhow, and on our way to here from Lake Como we stopped at a fantastic lunch place. It was on top of a house with this incredible view… We sat out on the terrace for probably one hour before we decided to have lunch. I love to see places I probably would never see or go to by myself. :-) We ate two different dishes for lunch, one was aubergine with tomatoes and a creamy mozzarella under… Yum! The second one was a zucchini lasagna and wow, it was so good! After that we jumped back in to the cars again and started driving towards the vineyard, where we are now. :-) We’re gonna drive back to Monaco again soon, on the way we’re gonna stop and have picnic by a nice view. Talk about dreamy road trip, haha! Talk later babes, have a great friday! <3

8 reaktioner på “TURIN LUNCH SPOT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.