LAKE COMO TO AN ITALIAN VINEYARD – VLOG

One day during our road trip – from beautiful Lake Como to the italian vineyard. <3

God morgon babes! Jag har startat dagen med min dagliga promenad, typ 2 minuters gångavstånd från oss ligger en av de stora klubbarna här i Monaco så jag mötte några festprissar på vägen. ;-) Nu under F1 så festar ju typ alla här, så man träffar alltid på människor som är påväg hem när man själv precis har startat dagen… Haha! Vi tog det lugnt igår efter kvalet, handlade, lagade mat och kollade film. Jag redigerade videon ovan under tiden också, så det kändes som ett bättre val än att gå på fest och vara sliten idag. ;-) Videon är från en dag under vår road trip, vi startade i Lake Como och avslutade på vingården. Så fint var det, som ni märker i videon att jag tycker haha! Jag vet inte varför jag kände att videon var så konstig när jag filmade, jag tror bara att den kändes så annorlunda från vad jag brukar filma. Don’t ask me why! Hoppas ni gillar den! :D Idag är det dags för F1-racet, vi ska tillbaka och kolla från båten vi var på igår. Så härligt att hänga på en båt, se racebanan och njuta i solen. Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! I started the day with my daily walk, like 2 minutes walking distance from us there’s one of the big nightclubs here in Monaco so I met some party people on the way. ;-) During the F1 weekend almost everyone parties, so you always meet people on their way home when you just started your day… Haha! We had a calm night yesterday after the qualifying, did some grocery shopping, cooked food and watched a movie. I edited the video above too, so it felt like a better choice than going to a party and be tired today. ;-) The video is from one day during our road trip, we started in Lake Como and finished at the vineyard. It was so pretty, as you can tell that I think from the video haha! I don’t know why I felt like this video was so weird when I filmed, I just think it felt so different from what I usually film. Don’t ask me why! Hope you like it! :D Today it’s time for the F1-race, we’re heading back to the yacht to watch it just as we did yesterday. So nice to hang out on a yacht, see the race track and enjoy the sun. Talk later, HUGS <3

11 reaktioner på “LAKE COMO TO AN ITALIAN VINEYARD – VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.