ROAD TRIP MOMENTS

Some snaps from our last few days – we’ve had so much fun!

God morgon hjärtan! Back to normal nu då, road tripen är över och även F1 här i Monaco. Äntligen kommer man kunna röra sig och kunna gå vart man vill här, haha! ;-) Det är nog det jobbigaste med den här helgen när man bor här, man är van att kunna gå vart man vill och helt plötsligt måste man ta sig med båt för att kunna åka till andra sidan (dom stänger av vägarna pga racebanan). Kul är det däremot, så jag klagar inte! :-) Vi har haft några superhärliga dagar, och ovan är lite blandade bilder. Bilar, bilar och mer bilar har hela förra veckan handlat om haha! Vi fick låna den här blåa bilen för vår road trip och den var så fin. Min favoritfärg! Det var lite jobbigt för håret när vi tog av taket däremot, men härligt var det! Man fick en rikigt ruffsig frisyr efter det, haha! Planen för dagen är att gå till gymmet (jag har skaffat gymkort på ett nytt gym som ligger i vår byggnad, SÅ fint och bra gym!), städa, tvätta och jobba undan lite. Ska bli skönt med en sån dag! Hörs sen babes, PUSS <3

//Good morning loves! Back to normal now, the road trip is over and also the F1 here in Monaco. Finally we will be able to move around and walk wherever we want here, haha! ;-) That’s probably the worst thing about this weekend when you live here, you’re used to be able to walk around wherever you want and all of a sudden you have to take a boat to get to the other side (they’re closing the roads because of the race track). It’s fun though, so I’m not complaining! :-) We’ve had some amazing days, and above are some mixed pictures. Cars, cars and more cars has been what my week was all about haha! We got to borrow this blue car for the road trip and it was so pretty. My favorite color! It was a bit bad for the hair when we removed the roof though, but it was great! You get a really messy hairstyle after it, haha! The plan for the day is to head to the gym (I’ve gotten a gym card at a new gym that is located in our building, SO nice and such a good gym!), cleaning, do laundry and get some work out of the way. Will be nice with a day like that! Talk later babes, HUGS <3

16 reaktioner på “ROAD TRIP MOMENTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.