KIDNAPPED

So I got kidnapped for 3 days, it all started at the airport…

God morgon babes! Wow, sorry för tystnaden här men jag har haft dator/mobilförbud… Jag landade i Aten och trodde att jag skulle komma ut och leta efter min chafför, men jag möttes istället av en stor klick rosa och helt plötsligt kände jag igen massa ansikten haha! Jag fick sån chock och sånt adrenalin-påslag, jag har aldrig haft en överraskningsfest eller liknande och den känslan är oslagbar! Där stod alla mina tjejer och som dom hade planerat och ljugit för mig, haha! <3 Jag fick hoppa i en kroppsstrumpa, den här klänningen, en fantastisk krona (haha) och fick en champagneflaska i handen direkt. Efter det åkte vi mot villan vi skulle bo i för några dagar men det visar jag er senare. :-) Jag har haft så otroligt fantastiska dagar, jag har ont i kinderna och magen efter allt skratt och är bara så lycklig i hela kroppen. Trött såklart men så lycklig! Jag har världens bästa vänner och dom här dagarna gav mig så mycket, jag hinner ju så sällan umgås med alla då jag reser/bor i ett annat land så det har varit underbart. Älskar er tjejer!! <3 Nu ska jag hem till min syster och krama barnen och efter det är det fullbokat schema resten av dagen. Hörs senare hjärtan, nu vet ni varför jag varit frånvarande här. ;-) PUSS <3

//Good morning babes! Wow, sorry for the silence here but I’ve had the no computer/phone rule… I landed in Athens and thought I would arrive to look for my driver, but instead I got welcomed with a big pink crowd and all of a sudden I started recognizing lots of faces haha! I got so shocked and the biggest adrenaline kick, I’ve never gotten a surprise party or something similar and that feeling is unbeatable! All my girls were there and they’d planned it all and lied to me, haha! <3 I had to get in to a body suit straight away and this dress, an amazing crown (haha) and got a champagne bottle in my hand after one second. After that we went to the villa we were gonna stay in for a few days but I’ll show you that later. :-) I’ve had some amazing days, my cheeks and stomach is hurting after too much laughter and I just feel so happy in my entire body. Tired of course but so happy! I have the best friends and these days gave me so much, I rarely have time to hang out with everyone since I travel/live in another country so it’s truly been amazing. Love you girls!! <3 Now I’m heading over to my sister to hug the kids and after that I have a packed schedule all day. Talk later loves, now you know why I’ve been missing from here. ;-) HUGS <3

16 reaktioner på “KIDNAPPED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.