SILK DRESS

Nelly dress (here!), bag (here!) and shoes (here!)  – adlinks

Hej hjärtan! Hoppas ni haft en fin dag. :-) Jag har hängt med hundarna, gått promenader med Maxi (den stora hunden) och vi har även dykt ner i bröllopsplanering. Alltså vi måste vara det minst planerande bröllopsparet, haha! Vi har nog båda en ganska “lugn” inställning till allt, jag vill ha det avslappnat och bara en stor fest med alla våra vänner och familj så jag stressar inte så mycket… Men när man börjar tänka på att man ska styra ihop en hel helg för en hel del människor så blir man ju lite stressad. ;-) Vi är i full gång nu iallafall och det känns skönt! Den här outfiten hade jag vår sista kväll i Aten, en väldigt romantisk look skulle jag säga. Tjejerna hade ju fixat en resväska med outfits med hjälp från Nelly-gänget (TACK, ni är bäst!!), så jag kunde välja och vraka mellan massa olika outfits under våra dagar. Sån dröm, och eftersom jag jobbat med Nelly så länge så vet dom vad jag gillar = allt i väskan var exakt min stil. :-) Nu ska vi faktiskt iväg på middag till OCCO, min pappas nya restaurang här i Marbella. Den har precis öppnat och jag är så peppad, det är libanesisk mat så jag ska äta hummus tills jag spricker ikväll haha! Hörs imorgon, PUSS <3

//Hey loves! Hope you’ve had a great day. :-) I’ve been hanging out with the dogs, been out for walks with Maxi (the big dog) and we’ve also dived in to wedding planning. We have to be the least planned wedding couple, haha! I think both of us have a pretty “chill” attitude to it all, I want it relaxed and just a big party with all our friends and family so I’m not stressing too much… But when you’re starting to think about that you’re hosting a full weekend for a lot of people you get a bit stressed. ;-) We’re on it now at least and that feels good! This outfit is from our last night in Athens, a very romantic look. The girls organized a suitcase filled with outfits with help from the Nelly-team (THANKS, you’re the best!!), so I could pick and choose from several outfits during our days. Such a dream, and since I’ve been working with Nelly since way back they know what I like = everything in the bag was just my style. :-) Now we’re actually heading out for dinner to OCCO, my dads new restaurant here in Marbella. They just opened and I’m so excited, it’s a lebanese restaurant so I’m gonna eat hummus until I faint tonight haha! Talk tomorrow, HUGS <3

10 reaktioner på “SILK DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.