BLUE & WHITE

RayBan glasses/ Nelly dress (here!) – (sold out) and shoes (here!)/ Louis Vuitton bag  – adlinks

Hej hjärtan! VILKEN DAG, haha! Känner mig som en halvt levande zombie, om man kan säga så… Vi har så mycket på gång, allt på samma gång och stora beslut som kommer påverka oss i framtiden (mest huset men även bröllop haha). Känner mig helt mosig i hjärnan så att jag ens sitter med datorn just nu är galet, men jag ville uppdatera er lite om läget om jag är lite off här. ;-) Jag har fått otroligt många frågor om den här klänningen, och jag hade inte planerat att posta den på bloggen då det bara är mobilbilder, men så tänkte jag att det inte spelar någon roll. Det här kommer vara min “go to”-klänning i sommar – perfekt längd, man knyter den enkelt och den är i en magisk färg. Måste även slå ett slag för skorna, som ni tyvärr inte ser så bra, så sköna och jag ska visa er bättre bilder senare. Höga och sköna skor är inte enkelt att hitta, haha! Nu ska jag stänga ner datorn, slökolla på TV och göra lite te. Kommer nog somna innan 21.00 ikväll. ;-) PUSS <3

//Hey loves! WHAT A DAY, haha! I feel like a half awake zombie, if you can say that… We have so much going on, everything at the same time and there’s so many big decisions that will affect us in the future (mostly the house but also wedding haha). I feel totally smashed in my brain so that I’m sitting here with the computer now is crazy, but I just wanted to update you guys about what’s up and also so you know if I’m a bit off here. ;-) I’ve gotten so many questions about this dress, and I hadn’t planned to post it on the blog since it’s just phone pictures but I thought it doesn’t really matter. This will be my “go to” dress this summer – the perfect length, a wrap dress and it’s in a magical color. I also have to promote these shoes a bit, unfortunately you don’t see them that much, they’re so comfy and I’ll show you better pictures later. High and comfy shoes are not easy to find, haha! Now I’m gonna close down the computer, watch some TV and make some tea. I will probably fall asleep before 9pm tonight. ;-) HUGS <3

16 reaktioner på “BLUE & WHITE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.