Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:23 | June 5, 2018

FEELING FRESH

Finally feeling fresh again – highlights by my hair master Antonio! <3

Good morgon babes! Hoppas ni har en fin morgon. <3 Jag startade dagen med att springa 5 km, SÅ skönt att jag kommit igång med lite löpning för att spica till mina mornar lite haha! Jag måste fortfarande pusha mig själv för att klara 5 km, men det blir lättare för varje gång. :-) Vi hade en riktig mega-dag igår, vi tränade typ det tuffaste benpasset jag någonsin gjort, direkt till ett möte i huset efter det (ska visa er update snart!) och efter det hade vi ett långt möte om ett annat riktigt spännande projekt vi har på gång. Mycket som händer nu! :-) Hjärnan var ganska mosig efter en sån dag så vi gick och la oss 21.30… Idag står bröllopsmöten på schemat, vi ska provsmaka tårta och kolla alla blommor. Spännande!! När jag var i Sthlm hann jag klippa och slinga håret, och det finns typ ingenting som kan få mig att känna mig fräschare. Mitt hår var väldigt mörkt i botten den här gången, jag vet inte när jag blev så mörkhårig? Jag har varit blond sedan jag var liten men det blir mörkare för varje år. Vi la i massa slingor och toppade håret lite, jag ville behålla en del av längden för sommaren och efter sommaren kommer jag nog kapa av en del. Jag blev SÅ nöjd, jag har gått till Antonio i 5 år snart och jag skulle aldrig låta någon annan röra mitt hår haha! Nu ska jag hoppa in i duschen, hörs sen. PUSS <3

//Goood morning babes! Hope you’re having a great morning. <3 I started it with running 5 km, SO happy that I’ve started running to spice up my mornings a bit haha! I still have to push myself to be able to run 5 km, but it gets easier every time. :-) We had a mega day yesterday, we did probably the toughest leg workout I’ve ever done, straight to a meeting in the house after that (will show you an update soon!) and after that we had a long meeting about another exciting project we’re working on. Lots of stuff going on now! :-) My brain was pretty smashed after a day like that so we went to bed at 21.30… Today we have wedding meetings on the schedule, we’re gonna try the wedding cake and also look at all the flowers. Exiting!! When I was in Sthlm I had time to cut and highlight my hair, and there’s nothing that can make me feel more fresh. My hair was very dark this time, and I have no idea when I turned this dark haired? I’ve been blond since I was a kid but it gets darker every year. We added lots of highlights and topped the length a bit, I wanted to keep most of the length for the summer and after summer I will probably cut it a bit. I got SO happy with the result, I’ve been going to Antonio for 5 years soon and I would never let anyone else touch my hair haha! Now I’m gonna jump in the shower, talk later. HUGS <3


14 kommentarer14 kommentarer om “FEELING FRESH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • You are so beautiful! Amazing hairstyle for summer!
  I miss my long hair sometimes but I think I made a right decision to have a shorter cut for now. It will grow back in a couple of years :) The illness takes so much strength that properly taking care of and fully enjoy having long hair was becoming a bit challenging.
  Have a wonderful day and lot of fun with wedding prep :) So exciting :)
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Love the hair! Where is your dress from??

  Reply
 • Hur ofta färgar du det? :)

  Reply
 • Your hair looks so fab!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • ❤❤❤❤Princess Janni❤❤❤❤
  I love it, looks amazing. And it’s so long, which really is awesome.
  Have a wonderful Tuesday
  Til next time
  Ciao Ciao 😍😘❤

  Reply
 • Hej Janni!
  Jag ville bara säga att din blogg beter sig konstigt när man går in på den. Den rullar själv längst ner till sidan och hackar samt så vill den inte stanna på en plats när jag försöker läsa ett inlägg. Och varje mobil jag testar med så är det samma sak, funkar endast på datorn.
  Ps. Vill bara säga att jag är så otroligt glad att jag följt er det senaste året, när jag känner mig nere så går jag in på era vloggar och mår bättre redan. Tack för det!
  Kram.

  Reply
 • Håret blir ofta mörkare med åren. Mitt är fortfarande blont men mörkare än då jag var liten, då var det typ vitt haha. Du har så vackert hår och det blev jättefint med slingorna, älskar långt beachigt hår! Jag kör också på det. Hur ska du ha det på bröllopet? 😊

  Reply
 • Wow, the result is amazing! You look beautiful Janni. <3
  Love, Sandra / http://shineoffashion.com
  https://www.instagram.com/sandraslusna/

  Reply
 • Ah, the end result looks so good! Super healthy and pretty. Xx
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Hej!
  Tänkte bara fråga vad du använder för produkt/produkter för att hålla den blonda nyansen kall? Blont hår drar ju så lätt åt det gula hållet liksom.

  Hälsningar
  Julia Linnea

  Reply
 • alltså ditt hår är så himla fint! Eller ja, hela du är ju det!

  Reply
 • Hair is looking gorgeous!! Thanks for sharing Janni x

  Millie x
  http://queenmillie.blogspot.com/2018/06/casual-suits-for-casual-summer-days.html

  Reply
 • Hei! Hvordan striper tar du? Hvilke fargekoder? Utrolig fint!

  Reply
 • Jag startade dagen med att springa 5 km, SÅ skönt att jag kommit igång med lite löpning för att spica till mina mornar lite haha! Jag måste fortfarande pusha mig själv för att klara 5 km, men det blir lättare för varje gång. :-)….

  Reply