COLORFUL SET

RayBan glasses/ Veronica Virta top (here!) and pants (here!)/ Valentino bag/ Nelly shoes (here!) – adlink

God morgon hjärtan! Vi startar den här dagen med en färgglad post, haha! Ni vet min kärlek för sets redan, men det här var på en annan nivå. När jag såg det här kände jag bara OH YES, så härligt att glida runt i med klackar eller sandaler. Jag gillar när man kan klä upp och ner outfits, då finns det så många fler tillfällen att ha på sig plaggen. :-) Här ser ni skorna lite bättre också, helt klart mina favoriter för sommarens alla beach clubs och luncher. Jag har precis kommit hem från min morgonprommis och har just ätit upp min frukost. Rutiner i mitt hjärta alltså! <3 Vi kör träning vid 11 på gymmet med tränaren vi kör med här, jag känner hur mycket bättre jag mår när jag får in träning i början på dagen. Energinivån resten av dagen och en liten break i allt planerande och beslutstagande inför hus/bröllop. Man mår bra av att röra på sig helt enkelt! :-) Nu ska jag göra en till kopp kaffe och efter det ska jag dyka ner i min mail innan träning. Hoppas ni får en fin dag så hörs vi sen. Massa kärlek! <3

//Good morning loves! We’re starting the day here with a colorful post, haha! You guys know my love for sets already, but this was on another level. When I saw this I just felt OH YES, so nice to walk around in this with heels or sandals. I like when you can dress up or down outfits, there’s so many more times you can wear the pieces then. :-) Here you can also see the shoes a bit better, for sure my favorites for the summer and all beach clubs and lunches. I just got back from my morning walk and just finished my breakfast. Routines in my heart! <3 We’re going for a workout at 11 at the gym with the trainer we’re working out with here, I feel how much better I feel when I get some training in during the first part of the day. The energy level for the rest of the day and also a break in all the planning and decision making for the house/wedding. You just feel so much better when you move around! :-) Now I’m gonna make another cup of coffee and after that dive in to my email before training. Hope you’re having a great day and I’ll talk to you later. Lots of love! <3

12 reaktioner på “COLORFUL SET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.