MY BFF

My amazing sister and I. <3

God morgon babes! Här startar vi dagen med fullt ös, haha! Vi hade en långt samtal imorse på telefon med vår vän som ska viga oss, vi gick igenom alla detaljer och tider osv osv. Känns sjukt att det är vår tur att gifta oss snart, haha! Efter det var det lite mer bröllopsfix (logistik med klänning osv) och förhoppningsvis börjar alla delar falla på plats snart. :-) Parallelt med detta så är det möbler som ska beställas och sånt haha! Fullt upp i hjärnan idag, men skönt att ta tag i allt. :-) Vi ska snart till gymmet, ska bli skönt att svettas lite och släppa allt i en timme. Jag hann inte ens med min morgonprommis imorse, det är så jag brukar startar dagen med ett lugn så får ta en promenad ikväll istället. :-) Jag ville egentligen bara uppdatera er om läget och ge lite extra kärlek till min underbara syster och bästa vän Mickis! <3 Som jag saknar henne redan, världens bästa människa. Som tur är kommer dom hit nästa vecka så jag får kramas med barnen, leka och hänga med deras lilla familj. Finns inget mysigare. Lyxen att ha en syster och bästa vän i ett, tack mamma och pappa för det! :-) Nu – ladda för gymmet. Det känns underbart att kötta på gymmet, finns ingen bättre känsla än att känna sig stark! PUSS <3

//Good morning babes! We’re starting the day here with full gas, haha! We had a long talk this morning on the phone with our friend who will marry us, we went through all the details and times etc etc. Feels crazy that we’re getting married soon, haha! After that there was some more wedding planning (logistic with dress etc) and hopefully everything will fall into place soon. :-) While doing this we’re also ordering furniture to the house haha! A bit too much for the brain today, but it feels good to organize it all. :-) We’re soon heading to the gym, can’t wait to sweat a bit and let go of everything for an hour. I didn’t even have time for my morning walk this morning, that’s how I usually start my day in a calm way so I’ll go for a walk tonight instead. :-) I just wanted to give you guys an update and give some extra love to my amazing sister and best friend Mickis! <3 Oh I miss her already, the best person in the world. Luckily they’re coming here next week so I will finally get to cuddle with the kids, play and hang out with their little family. There’s nothing better. The luxury of having a sister and best friend in one, thanks mom and dad for that! :-) Now – get ready for the gym. It feels great to kill it in the gym, there’s no better feeling than feeling strong! HUGS <3

15 reaktioner på “MY BFF”

Leave a Reply

Your email address will not be published.