SUMMER LOOKS

Jacket here!/ Pants here!/ Earrings here!/ Shoes here!

Jacket here!/ Shorts here!

Top here!/ Skirt here!

Top here!/ Top earrings here!/ Second earrings here!/ Silver earrings here!/ Leaf hair clip here!

Use the code “Janni20” to get 20% off all of Na-kd, valid for 72 hrs!

Hej hjärtan! Äntligen dags för en ny haul, jag har fått frågor om när det kommer en ny så here you go! :-) Jag valde ut mina favoriter ur deras sortiment och det finns SÅ mycket fint inne nu… Matchande set, rosa, vitt och massa örhängen är min melodi just nu haha! Ni kan se hela haulen med några fler looks på min IG-story, Thor är med och gästspelar då han vägrade vara någon annanstans när vi filmade. Men det gör ju bara haulen roligare! ;-) Ovan är mina favoriter, men vill ni se alla mina favoriter kan ni kolla in min sida HÄR! Jag har en kod som vanligt och den hittar ni här ovan. Nu ska vi gå ner till vårt hus och kolla hur byggarna ligger till, vi kommer köra en livestream från huset på Jon’s Youtube vid 20.00, så spana in där också efter ni sett haulen haha! PUSS, ha en magisk söndagkväll. <3

//Hey loves! Finally time for a new haul, I’ve gotten questions about when a new one is coming so here you go! :-) I picked out my favorites from their website and they have SO many nice things at the moment… Matching sets, pink, white and lots of earrings are my thing right now haha! You can see the entire haul with some more looks on my IG-story, Thor joined too since he refused to be anywhere else when we filmed. But it just makes the haul more fun! ;-) Above are my favorites, but if you want to see all my favorites from their website check out my page HERE! I have a code as usual and you can find it above. Now we’re heading down to our house to see how the builders are doing, we’re doing a live stream from the house on Jon’s Youtube at 8pm, so check that out after you’ve seen the haul haha! HUGS, have a magical sunday night. <3

16 reaktioner på “SUMMER LOOKS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.