HOUSE UPDATE – VIDEO EDITION

Jon’s vlog from the house – if you want to see more!

God morgon babes! OMG vilken träningsvärk vi har, hahaha! Idag är det vilodag för kroppen, det gör seriöst ont att trycka på tangenterna på datorn… :-)) Jag har sjukt svaga handleder (och små) så det är något jag vill träna upp, och det känns efter boxningen igår. Vi kämpar på här, istället för träning idag tänkte jag försöka göra klart vloggen från min möhippa! Jag har helt enkelt inte haft tid att sätta mig med den, så nu är det dags. :-) På tal om video så kommer Jons vlogg från huset här, om ni vill se lite mer hur ombyggnationen går! Nu är dock poolen i princip klar, men jag tänker att jag visar er det när hela uteplatsen är klar. Roligare för er att se när mer har hänt! :-) Ni verkar gilla att se husupdates och jag kom på att vi vloggade det, så här kan ni kolla in det om ni är intresserade. Hoppas ni får en fin tisdag så hörs vi sen, massa kärlek! <3

//Good morning babes! OMG my muscles are sore, hahaha! Today we’re having a rest day for our bodies, it seriously hurts to write on the computer… :-)) My wrists are so weak (and small) so that’s something I want to train, and I can feel them after boxing yesterday. We’re pushing through here, instead of training today I’m planning to finish the vlog from my bachelorette! I just haven’t had the time to sit down and do it, so now it’s time. :-) Speaking of video here’s Jon’s vlog from the house, if you want to see more from the renovation! The pool is almost finished now though, but I thought I would show it when the entire outside area is finished. More fun to see when more things have happened! :-) It seems like you guys enjoy house updates and I realized we vlogged it, so check it out if you’re interested. Hope you’re having a great tuesday and I’ll talk to you later, lots of love! <3

12 reaktioner på “HOUSE UPDATE – VIDEO EDITION”

Leave a Reply

Your email address will not be published.