DISPOSIBLE CAMERA BY NIGHT

Finally got the pictures from the disposable camera we had during my bachelorette party – this is from our last night! <3

God morgon hjärtan! Hoppas allt är bra med er. <3 Allt är toppen med oss, vi kämpar på för fullt här borta med allt. Igår var vi i huset en del och ställde ut vilka lampor som skulle sitta vart för att el-killarna ska kunna dra rätt el. Vi bestämde även vilka handtag som skulle sitta på vilka skåp i köket, och det blev så fantastiskt fint!! Vi flyttar faktiskt in idag (haha), kanske inte optimalt men en våning är klar och vi får inte längre plats hemma hos min pappa då min syster med familj kommer hit ikväll (yeey!). Så – idag står flytt på schemat, även om det bara är några hus bort. ;-) På tal om något helt annat så fick vi äntligen bilderna från engångskameran vi hade med oss på möhippan, och jag ÄLSKAR såna här bilder. Du har ingen aning om hur bilderna ser ut, det blir en helt annan känsla i dom och det är ju så mycket roligare att se resultatet när man måste vänta på det. :-) Det här är från vår sista kväll där när vi åt middag och festade på The Island, en restaurang och nattklubb där borta. Så fint ställe och riktigt härlig stämning, vilket det alltid är med mina ladies! <3 Nu – träning och sen börja packa ihop! PUSS <3

//Good morning loves! Hope everything is great with you. <3 Everything is great here, we’re pushing through with everything over here. Yesterday we were in the house and placed out lamps where we wanted them so the electricians could place the correct electricity. We also decided what handles to have on each drawer in the kitchen, and it ended up looking amazing!! We’re actually moving in today (haha), maybe not the best idea but one floor is done and we don’t have enough space at my dad’s place anymore since my sister and her family arrives tonight (yeey!). So – today we have moving house on the schedule, even if it’s only a few houses away. ;-) Speaking of something completely different we finally got the pictures from the disposable camera we had during the bachelorette, and I LOVE pictures like these. You have no idea how they will look, it’s a completely different feeling in them and it’s just so much more fun to see the result when you have to wait for it. :-) This is from our last night there when we had dinner and partied at The Island, a restaurant and club over there. Such a nice place and great feeling, which it always is with my ladies! <3 Now – training and then start to pack up! HUGS <3

10 reaktioner på “DISPOSIBLE CAMERA BY NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.