PALMA MOMENTS

The campaign photos from the Gina Tricot shoot in Palma – totally forgot to show you these!

God morgon hjärtan! Igår blev en riktig jobb-byggardag, haha! Vi tränade, köpte med oss lunch som vi åt i lugn och ro och sedan plingade det på och det var en stor lastbil som stod där. Vi åkte till huset och började lasta ut och det var nästan alla våra utemöbler som kom! WOW, vad fint det blev!! Can’t wait to show you. :-)) Vi skruvade och skruvade i timmar och sedan blev det en liten paella-paus. Vi är så otroligt nöjda med våra byggare som byggt om hela vårt hus på så kort tid och gjort det så himla bra så vi ville ge dom något som tack. Vi fixade en sen lunch hos oss, en kille kom och gjorde paella och typiska spanska rätter, dom dukade upp runda bord och så fick byggarna äta gott och dricka öl haha! Tror dom blev glada, det var kul att göra något kul för dom efter allt slit. :-) Det var inte alls det jag skulle prata om i det här inlägget haha! Jag har ju typ inte fotat en bild på en vecka annat än med mobilen, så hittade jag dessa bilder på skrivbordet på datorn och insåg att jag inte visat dom än! Det är från kampanjen vi plåtade med Gina Tricot i Palma, och jag älskar dom. Glada bilder, härliga tjejer och fina kläder. :-) Nu ska jag ta tag i mailen som på riktigt svämmar över idag, jag älskar att maila på lördagar då man oftast inte får svar förrän på måndag. Hett tips, haha! PUSS <3

//Good morning loves! Yesterday ended up to be a true work/building day, haha! We trained, bought lunch that we ate in peace and quiet and then the doorbell rang and it was a huge truck waiting. We went to the house and started unpacking and it was almost all of our outdoor furniture! WOW, it was so pretty!! Can’t wait to show you. :-)) We built and built furniture for hours and then we had a paella break. We’re so happy with our builders that renovated our entire house in such a short time and they made it so well so we wanted to give them something as a thank you. We organized a late lunch at our place, a man came and made paella and typical spanish dishes, they made big round tables with beautiful setting and the builders got to eat good food and drink beer haha! I think they truly enjoyed it, it was fun to do something nice for them after all their hard work. :-) This was not at all what I was planning to write in this post haha! I haven’t shot a single photo almost in a week except for with my phone, and then I found these pictures on my dashboard on the computer and realized I haven’t shown them yet! It’s from the campaign we shot with Gina Tricot in Palma, and I love them. Happy pictures, amazing ladies and nice clothes. :-) Now I’m gonna dig in to my email which is a huge mess today, I love doing emails on saturdays since you usually don’t get a reply until monday. Great tip, haha! HUGS <3

11 reaktioner på “PALMA MOMENTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.