OUR WEDDING VIDEO

A video from our big day – I will watch this a million times!

The biggest thanks to Benni and Seppi for capturing this. <3

God morgon babes! <3 Hoppas ni mår strålande! Jag är fortfarande i bröllopsbubblan, haha! Glömmer liksom bort att jag har en telefon och en dator… Njuter bara och umgås med vänner och familj. Jag är så glad att några är kvar här fortfarande, då känns det fortfarande som att vi firar. ;-) Här kommer en video från bröllopet – Benni redigerade den så snabbt så vi kunde kolla på den redan på söndagen och jag älskar den. Känns fantastiskt att kunna kolla tillbaka på den här videon, den fångade känslan så bra. Kan inte riktigt förstå att vår bröllopshelg är över, det var på riktigt den roligaste helgen i hela mitt liv! Vill bara spola tillbaka tiden och göra om allt igen. :-)) Hoppas ni gillar videon, ni ska få se lite mer bilder senare ikväll. PUSS <3

//Good morning babes! <3 Hope you’re feeling great! I’m still in the wedding bubble, haha! I kinda forget I have a phone and a computer… I just enjoy and spend time with friends and family. I’m so happy that some of them are still here, then it feels like we’re still celebrating. ;-) Here’s a video from the wedding – Benni edited it so quickly so we could watch it on sunday and I love it. Feels amazing to be able to look back at this video, it truly captured the feeling so well. I can’t really understand our wedding weekend is over, it was for real the most fun weekend of my life! I just want to turn back time and do it all over again. :-)) Hope you like the video, you’ll get to see more pictures tonight. HUGS <3

26 reaktioner på “OUR WEDDING VIDEO”

 • sarahjane says:

  <3 so beautiful

 • Elin says:

  Alltså sååå vackert !! Ni är verkligen så fina tillsammans. vilket bröllop ,magi . ‘

  all lycka och kärlek till er :)

 • Liena Snow says:

  So amazing! Congratulations! So so happy for you and Jon! Your wedding is beautiful and filled with love and pure happiness :) Thank you so much for sharing your special day with us :) Can’t wait for the photos!
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

 • Tea says:

  Congrats! The wedding was so beautiful I got tears in my eyes, wow. I wish you ALL the best ❤️

 • Thea says:

  You look amazing, like always!!
  Btw, did you have any clip-on extensions on your wedding day, or is it just your natural hair? Your hair looks really voluminous and thick!

 • Pauline says:

  Congratulations to the newly married couple!!! I’m so happy for you even though i dont personnaly know you! Enjoy your life together ! Wish you the best!! (Hoping that your wedding will inspire my soulmate haha!).

 • Mireia says:

  Everything was so beautiful! Congrats again!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Elin says:

  Så himla fint!! Man ser verkligen hur mycket ni tycker om varandra, och alltid har gjort. Blir lycklig av det! :-)

 • Lisa says:

  Gud vad tråkigt att Jon förvandlade bröllopet till ett kommersiellt jippo för Red Bull, det måste kännas tråkigt och som ett svek för dig. Du har säkert sett fram emot bröllopet sedan flera år och så använder Jon bröllopet som en plattform för att promota energidryck…

  Mitt i ceremonin tar bröllopet paus för att Red Bull skall leverera ringarna genom ett fallskärmshopp.

  Synd att det inte kunde få vara bara du och Jon på denna ers livs viktigaste dag, istället förvandlades bröllopet till en cirkusföreställning och reklamjippo.

  Ta hand om dig, vi stöttar dig Janni!

  • Emma says:

   “vi stöttar dig Janni” – det känns ju extremt genuint och välmenande, precis som hela din kommentar…

  • Maria says:

   Men gud vilken snorkig kommentar! Det var väl bara en liten rolig grej, Jon gillar sånt och det är lika mycket hans stora dag eller hur?
   Tror knappast Janni behöver stöd, det är nog snarare du Lisa som är så bitter och misunnsam som är i behov av stöd.

   Tyckte bröllopet var jättefint, romantiskt, vackert och chill. Precis som du är Janni. Underbar klänning och man ser verkligen hur lyckliga och kära ni är. Jag är inte ens så förtjust i bröllop, men blev ändå rörd till tårar av videon haha. <3

  • Julia says:

   Inte för att det spelar någon som helst roll vad någon annan än J&J själva tycker – men jag tyckte verkligen att fallskärmshoppet var pricken över i:et och symboliserar hela deras förhållande på ett klockrent sätt! De är avslappnande, överraskande och vill bara ha kul och precis så verkar det som att deras bröllop har blivit. Sen tror jag inte direkt att fallskärmshoppet kom som en surprise för Janni, oroa dig inte, hon har förmodligen varit delaktig i planeringen av sitt eget bröllop.

   Blir helt matt av att läsa undertonen av bitterhet i din kommentar. Stackars människa, ta hand om dig. Vi stöttar dig Lisa!

   • Kramar och omtanke says:

    Många skribenter här som försvarar Jons upptåg.
    Men om man tänker till lite kan det nog inte ha varit varken lätt eller roligt för Janni alla gånger.

    Janni har säkerligen, som de flesta kvinnor, sett framemot och planerat för bröllopet sedan flera år tillbaka. Det första Jon gör inför bröllopet är att festa med strippor tillsammans med Jannis far och sedan lägga ut filmen för allmän beskådan på Youtube. Kanske inte så roligt.

    Sedan när de står där på altaret och skall växla ringar med varandra, bröllopets allra finaste ögonblick, så avbryter Jon för en reklampaus för RedBull. Det är klart att man kan förstå att Janni kanske inte tycker att det är så kul att bröllopet förvandlades till en reklamplats för RedBull.

    • Maria says:

     Det där föraktet och bitterheten som ni försöker dölja bakom falsk omtanke och stackars lilla Janni som det är synd om är så jäkla fult gjort och totalt genomskinligt. Vill ni hata så stå för det istället för att låtsas vara snälla.
     1. Nej det har hon inte gjort, det har hon sagt och skrivit många gånger. Applicera inte dina egna känslor på andra. Alla kvinnor är inte galna bridezillas som har sitt bröllop planerat innan de ens hittat rätt man.

     2. Hur vet du att hon inte tyckte det var kul? Jag tror säkert hon visste om det! Jag tyckte det passade in perfekt.

     3. Janni och Jon lever av att dela sitt liv med världen, då är det ju en självklarhet att visa upp det största som hänt i deras liv! Du verkar tro att Janni är något viljalöst våp som inte vågar säga vad hon tycker, det är verkligen inte sant.

     4. Janni hade också en strippa på sin möhippa. Stackars Jon. 😂

 • Josefin says:

  Hej! Har ställt denna fråga hos en del andra influensers och tänkte så göra även här.

  Ställer denna fråga för att jag på riktigt är nyfiken. På vilket sätt tycker du Janni/ni läsare att yrket som influenser är ”försvarbart”? Vad bidrar egentligen yrket som influensers med? Jag har hört många influensers säga att deras yrke går ut på att inspirera folk. Men inspirera till vad? Min åsikt är att yrket influenser bara bidrar till en ”mer-hets”. Träna mer. Shoppa mer. Spara mer. Sminka mer. Fler kläder. Dyrare mobilskal. Umgås mer. Äta bättre. Finare hy. Bättre bilder. Resa mer. Dyrare väskor. Äta dyrare. Tyvärr är det så att många inte har råd/tid att leva så som många influensers gör. Hur är det då tänkt att influensers ska inspirera? Allt yrket gör är ju att hetsa folk till att leva det liv som ytterst få har råd/tid med, vilket i sin tur leder till stress och ångest. Eller? Vad tycker ni andra?

  PS. Ja, jag har ett val att inte följa influensers och det valet har jag också fullföljt. Kikar bara in här för att ställa denna fråga.

  • Malin says:

   För mig innebär inte att följa influencers en hets. Att följa olika bloggare mm ger mig ett avbrott i vardagen och jag inspireras. Både när det gäller tips på goda restauranger, resmål som jag inte ens visste fanns, att man kan matcha rött och rosa och få det snyggt, inspiration till mitt egna bröllop osv. Bloggarna delar oftast också med sig en privatare del av sina liv som kan hjälpa människor och få dem att inte känna sig ensamma. Till exempel Biancas öppenhet om sin bulimi, Angelica Blick när hon gjorde slut med Edwin, Kenza och hennes relation med sin pappa. Vi får följa med och inspireras men även få en “extra vän” som kanske har gått igenom samma sak som en själv.
   Ps. Så jäkla coolt Janni när killen med fallskärmen kom med ringarna. Ett inslag jag själv skulle vilja ha på mitt bröllop. Det lyser lycka om er! Grattis!

   • Nea says:

    Inspirera till att konsumera, konsumera, konsumera. För det är vad “inspirationen” är? Flyga till de mest exotiska resemålen, äta på de allra nyaste restaurangerna, köpa nya kläder… Förbruka jorden och dess resurser tills inget mera finns kvar, ledsamt.

    • Josefin says:

     Precis, det var det här jag syftade på. Förstår att bloggare också kan inspirera till annat också, men det är ju inte riktigt det yrket som influenser går ut på (om jag fattat yrket rätt åtminstone…)

 • It looks like the perfect day! Your dress is so lovely and you both look so happy. Xx
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • A-K says:

  Är det Alexandras kille som sitter bredvid henne på klippet? Om så är fallet varför respekterar du inte att han inte vill synas? Väldigt fult gjort!

 • Nea says:

  Många har tänkt samma sak om red bull-stunten, ha,ha. Samtidigt har väl Janni fullt medvetet gått med på grejen att hela livet är reklamsponsrat. Om jag inte misstar mig är t.o.m. deras gamla hus i Marbella sponsrat av fitnessguru?! Skulle inte vilja vara granne till dem (enorma fg-logon på väggen). Av Jannis inlägg framgår dock inte klart om hon är sponsad av IsaDora, byMalina etc.

 • Carro says:

  Alltså er kärlek för varandra! Så fin, så stark! Lipade som en tok till videon😭❤️ Kärlek är vackert! Stort grattis till dig/er!!

 • malin says:

  inget drömbröllop….

 • Sara says:

  Varför är alla så jävla elaka? Janni och Jon fick de drömbröllopet det ville ha. Sluta ta ifrån deras glädje genom att påstå grejer ni absolut inte vet om. Janni, ta inte åt dig. Kram

 • Glenn Little says:

  ❤❤❤❤❤Queen Janni❤❤❤❤❤
  The Real Royal wedding. Best wedding day vlog in history.
  Beautiful bride, handsome groom. Rickard looking good as well.
  Happy Royal Wedding Day
  Ciao Ciao 😍😘❤

 • Anna says:

  Vilka tråkiga kommentarer på detta inlägget! Vem kommenterar så på någons bröllop??! Jag tyckte filmen var rolig och härlig och ser ut som ni hade en perfekt dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.