WEDDING DETAILS

Närbilder på min drömklänning – bohemisk med en beachy touch med många lager i kjolen. Gjord av Fadi El Khoury. Jag bar ett par höga klackar i guld till den, med en tjock klack så jag kunde gå överallt. :-)

Close up’s of my dream dress – bohemian and beachy with a lot of layers in the skirt. Made by Fadi El Khoury. I wore a pair of high heels in gold with it, with a thick heel to be able to walk everywhere. :-) 

Min förlovningsring och min nya ring – vigselringen som jag gjorde ganska tunn och “klassisk” för att passa med den andra ringen.

My engagement ring and my new ring – the wedding ring that I made small and “classic” to go with the other ring.

Örhängen och armbanden jag hade på mig med bröllopsklänningen, från LWL jewelry (fick låna dessa). Örhängena var perfekta med klänningen och looken i övrigt!

The earrings and bracelets I wore with my wedding dress, from LWL Jewelry (I got to borrow these). These earrings were perfect with the dress and the overall look!

Close up på min förlovningsring, jag ska visa er närmre bilder senare på hur den ser ut ihop med min vigselring. :-) Jag valde att göra naglarna enkla i en ljus färg, jag ville att det skulle kännas fräscht.

Close up of my engagement ring, I’m gonna show you close up’s later on how it looks together with my wedding ring. :-) I chose to do my nails in a simple bright color, I wanted it to feel fresh.

Min bukett – jag ville ha en “messy” bukett med rosa, grönt och vitt vilket var tonerna på hela bröllopet. Den var perfekt. Mina tärnor hade samma fast lite mindre och det var så fint med deras rosa klänningar. <3

My bouquet – I wanted a “messy” bouquet with pink, green and white which was the tones of the wedding. It was perfect. My bridesmaids had the same one but smaller and it looked so great with their pink dresses. <3

God morgon babes! Här kommer lite närbilder på detaljerna – klänning, smycken, naglar och bukett. Jag tyckte allt passade så bra ihop och det kändes så jag samtidigt som det passade stället vi gifte oss vid. Det jobbiga med klänningen är att jag gillar den så mycket men jag kommer aldrig använda den igen, haha! Ni skulle sett när jag skickade över inspiration till Fadi när vi skulle börja skissa på klänningen, jag hade så svårt att avgöra hur jag ville ha den så jag skickade över bilder på varenda typ av klänning som finns. ;-) Han såg ett mönster med flowy material och off shoulder och skissade fram denna som kändes helt rätt direkt när jag såg skissen. Det är så häftigt att sen en skiss bli en klänning, wow. Ska visa er lite bilder från den processen men det kan vi ta senare. :-) Vad vill ni se mer av nu? Jag har ju typ en miljon bilder och väntar på mer, men jag tänkte börja från början med välkomstmiddag och sedan lite detaljer. Hoppas ni har en fin dag, massa kärlek <3

//Good morning babes! Here are some close ups of details – dress, jewels, nails and bouquet. I thought everything looked so great together and at the same time suited the place we got married at. The sad part with the dress is that I like it that much but I will never wear it again, haha! You should’ve seen when I sent over inspiration to Fadi when we started working on the dress, I had such a hard time deciding how I wanted it so I sent photos of almost every dress possible. ;-) He saw a pattern with flowy materials and off shoulder and sketched this one that felt so right straight when I saw the sketch. It’s so cool to see a sketch become a dress, just wow. I’ll show you photos of that process but we can get on that later. :-) What do you want to see more of now? I have like a million pictures and I’m still waiting for more, but I thought I should start from the beginning with our welcome dinner and then some details. Hope you’re having a great day, lots of love <3

24 reaktioner på “WEDDING DETAILS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.