WEDDING PARTY OUTFIT

Outfit change for the night – in to my party dress with matching boots! Dress by Fadi El Khoury (yes – he made two) and a pair of custom made boots. <3 My bridesmaids wear dresses from By Malina.

Photos by Fabian Wester and Marcus Olsson. <3

God morgon babes! Jag sitter här ute på vår balkong med en kaffepaus och har precis skurat hela köket, livet som husägare haha! ;-) Vi har äntligen börjat “landa” lite efter helgen, det tar så mycket längre tid än vad man tror… Våra sista vänner åkte imorse vilket känns lite deppigt. Michan och Riley stannade kvar och även Max så dom har bott här i några dagar vilket har varit fantastiskt. <3 Jag insåg att jag har glömt visa min partyoutfit från bröllopet, jag la bara upp en bild på IG så här ser ni den. När Fadi och jag började spåna på idéer var jag helt säker på att jag ville ha en party outfit att byta om till efter middagen och första dansen, och såhär blev det. Ni vet ju hur mycket jag gillar att matcha så jag hade en idé om att köra matchande klänning och skor. Det var lättare sagt än gjort men efter mycket om och men hittade vi en person som kunde göra mina boots i samma material som klänningen. Hur balla blev dom inte? Ihop med den här magiska klänningen som kändes som en party-bakelse, haha! Skorna var inte dom lättaste att ta på sig då man var tvungen att snöra upp dom helt innan man fick i foten, men som tur var hade jag mina ladies som kunde hjälpa till. ;-) Tack för att ni finns tjejer, ni är så j*vla bäst! Nu ska vi börja packa lite, vi ska nämligen iväg på den årliga båtsemestern till Formentera och Ibiza. PEPPEN!!! Puss och kärlek <3

//Good morning babes! I’m sitting here at our balcony for a coffee break and I just mopped the entire kitchen floor, life as a house owner haha! ;-) We’ve finally started to “land” a bit after the weekend, it’s takes so much longer than you think… Our last friends left this morning which feels a bit sad. Michan and Riley stayed and also Max so they’ve been living here for a few days which has been amazing. <3 I realized I forgot to show you my party outfit from the wedding, I just posted a photo on IG so here you can see it. When Fadi and I started to look in to ideas I was completely sure I wanted to have a party outfit to change in to after dinner and the first dance, and this is how it turned out. You know how much I love to match so I had an idea about matching a dress with the shoes. That was easier said than done but after some struggle we found a person that could make my boots in the same material as the dress. How cool aren’t they? Together with this magical dress that felt like a party pastry, haha! These shoes were not the easiest to put on since you had to tie them up the entire way before you could get your foot in it, but luckily I had my ladies there to help. ;-) Thanks for being there ladies, you’re the absolute best! Now we’re gonna pack up a bit, we’re actually heading for our yearly boat vacation to Formentera and Ibiza. SO EXCITED!!! Kisses and love <3

14 reaktioner på “WEDDING PARTY OUTFIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.