BOAT VACAY

This summer’s boat trip starts now – Formentera here we come! <3  My dress is from LoveShackFancy.

Hej babes! Hoppas allt är toppen med er! :-) Vi har nyss kommit fram till Cartagena efter att ha kört hela natten från Marbella. Jag sov såklart, somnar alltid när jag är på en båt, men min stackars pappa har varit vaken hela natten. Vi ska stanna här i Cartagena en dag och natt så han får sova och också för att vi gillade det så mycket förra året när vi var här. Så mysig stad och väldigt fint! Imorgonbitti bär det av till Formentera igen och jag LÄNGTAR! Säger det varje år men det är min bästa resa på hela året. Lugnet, stranden, häng med familjen och bara allt. :-) Vi lämnade ett soligt och fint Marbella igår och havet var perfekt, det var i princip spegelblankt och som alltid fick vi en magisk solnedgång. Jag får inte nog, haha! Nu ska vi tanka klart och efter det lägga till i hamnen här, efter det ska vi nog gå och utforska lite mer av stan. PUSS, hörs sen! <3

//Hey babes! Hope everything is great with you guys! :-) We just arrived to Cartagena after driving all night from Marbella. I slept of course, I always fall asleep when I’m on a boat, but my dad’s been awake all night. We’re staying here in Cartagena for a day and night so he’ll get to sleep and also because we liked it so much last year when we were here. Such a cozy city and very pretty! Tomorrow morning we’re off to Formentera again and I can’t WAIT! I say it every year but it’s always the best trip of the year. The calm, beach, hang with the family and just everything. :-) We left a sunny and pretty Marbella yesterday and the sea was perfect, it was almost flat water and as always we got a magical sunset. I can’t get enough, haha! Now we’re gonna finish fueling up and park in the port here, after that we’re probably heading out to explore more of this place. HUGS, talk later! <3

38 reaktioner på “BOAT VACAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.