DREAM MORNING WALK

Can’t think of a better place to go for my morning walk… <3

Goood morgon! Vilken drömmig start på dagen jag har haft, min absoluta favorit-promenad här på Formentera. Jag vaknade först på båten, drack en kaffe och tog med mig hörlurar och gick. Jag har glömt träningsskor däremot så det fick bli mina vanliga sneakers, kanske inte det bästa om man vill springa eller träna men det funkade för promenad. :-) Det är så vackert här… Vart man än tittar. Hela känslan här är bara lugn och chill, vilket jag älskar. Jag gick i ca 40 minuter innan det blev för varmt, jag tror det ska vara 34 grader här idag så jag kommer nog bo i vattnet. ;-) Till något helt annat – jag har sett att ni är många som ser mina bilder här på bloggen i dålig upplösning, jag gör det också om jag inte “zommar ut” och så ska det så klart inte vara. Vi jobbar på det och förhoppningsvis kan vi lösa det ASAP! Nu börjar alla andra här på båten vakna så jag ska göra mig en till kopp kaffe samtidigt som vi bestämmer planerna för dagen. PUSS <3

//Goood morning! What a dreamy start of the day I’ve had, my absolute favorite walk here at Formentera. I woke up first on the boat, had a coffee and brought headphones and went out. I forgot to bring training shoes though so I used my regular sneakers, maybe not the best if you want to run or work out but it worked for a walk. :-) It’s so beautiful here… Wherever you look. The entire feeling is just calm and chill, which I love. I walked for about 40 minutes before it got too hot, I think it’s supposed to be 34 degrees here today so I’ll probably live in the water. ;-) To something completely different – I’ve seen that many of you see my pictures here on the blog in bad resolution, I do it too if I don’t “zoom out” and of course it shouldn’t be like that. We’re working on it and hopefully we can solve it ASAP! Now everyone starts to wake up here on the boat so I’m gonna make another cup of coffee as we’re deciding the plans for the day. HUGS <3

3 reaktioner på “DREAM MORNING WALK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.