SAVING MEMORIES

Polaroid snaps from our day yesterday – right now I’m using the Instax mini 70 (we were using them at our wedding too).

God morgon hjärtan! Hoppas ni har en fin morgon. :-) Det har jag, startade dagen med en promenad såhär sista dagen vi ligger i en hamn och man kan gå i land. Jag tror vi åker iväg en bit idag och lägger till med ankare i någon vik. Det är så mysigt tycker jag! Den här resan har jag med mig både engångskameror och polaroidkamera, vi hade engångskameror över från bröllopet (vi gav ut engångskameror i utbyte mot allas mobiler – vi ville ha det mobilfritt!) och så hade vi polaroidkameror utställda på alla bord. Vi köpte 10 stycken polaroidkameror så vi har en del kvar, haha! Jag tog med en och provade den, jag brukar ju använda min Leica SOFORT men kul att prova en annan också. :-) Jag gillar den här massor, färgerna blir så fina!! Tänkte göra ett litet fotoalbum härifrån sen så jag ska försöka att inte fota slut på alla bilder så snabbt… Tog bara med mig 30 bilder att fota. ;-) Nu ska vi dricka kaffe och sen får vi se om vi lägger loss! PUSS <3

(Ps. ett problem på bloggen är löst med bilderna och upplösning, men nu verkar man inte kunna kommentera. Jobbar på det! Förlåt för allt strul…)

//Good morning loves! Hope you’re having a great morning. :-) I have, I started the day with a walk because it’s the last day we’re in a port and you can actually go to land. I think we’re taking off today to anchor in a bay somewhere. It’s so cozy! During this trip I brought disposable cameras and a polaroid camera, we had disposable cameras from the wedding (we gave cameras out to replace everyone’s phones – we wanted a phone free wedding!) and we also had polaroid cameras placed on each table. We bought 10 of them so we have some left, haha! I brought one and tried it, I usually use my Leica SOFORT but it’s fun to try something else. :-) I like this a lot, the colors turns out so nice!! I’m planning to do a photo album from this trip later so I’m gonna try to not finish all the photos so quickly… I only brought 30 photos that I can use. ;-) Now we’re gonna have coffee and then we’ll see if we’re heading out with the boat! HUGS <3 

(Ps. one problem solved on the blog here with the pictures and resolution, but now it seems like you can’t comment. We’re working on it! Sorry for all the problems…)

17 reaktioner på “SAVING MEMORIES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.