TURQUOISE

L Space bikini (old)/ Earrings from Spain

God morgon babes! Jag vaknade för några timmar sedan men hade nästan noll mottagning här på båten så jag gav upp, haha! Philip körde in mig till stranden så jag kunde gå en promenad, det var så härligt. Helt tomt på folk och en barfota-prommis med fötterna halvt i vattnet. Skön start på dagen! :-) Efter min lilla promenad så blev jag upphämtad och nu är jag på båten igen och alla andra har vaknat. Planen för dagen är ovan… Haha! Det är så galet vatten här och vi ligger vid en sandstrand så det man vill göra hela dagarna är bara att bada. Jag matchade bikinin med vattnet en av dagarna. ;-) Har sett många frågor om den men den är ganska gammal så tror inte den finns kvar tyvärr. Mitt internet är så dåligt så kan inte riktigt kolla men tror den är ca 1,5 år gammal. Anyways, nu ska jag hoppa i en bikini igen och sluta försöka bråka med internet, jag ska försöka njuta av stället istället för att bli galen på en mail som inte laddar haha! PUSS <3

//Good morning babes! I woke up a few hours ago but I had almost zero reception on the boat so I gave up, haha! Philip drove me to the beach so I could go for a walk, it was so nice. Completely empty and a bare foot walk with my feet half in the water. Good start of the day! :-) After my little walk I got picked up and now I’m back on the boat again and everyone else is awake. The plan for the day is the above… Haha! The water here is insane and we’re located right by a white sand beach so the only thing you want to do all day is to swim. I matched my bikini with the water one of the days. ;-) I’ve seen so many questions about it but it’s pretty old so I don’t think it’s available anymore. My internet is so bad so I can’t really check but I think it’s 1,5 years old. Anyways, now I’m gonna get in to a bikini again and I’ll try to stop fighting with internet, I’m gonna try to enjoy instead of going crazy of an email that doesn’t load haha! HUGS <3

22 reaktioner på “TURQUOISE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.