ICE CREAM STOP

We made it to Ibiza – and went to the old town for ice cream as usual! :-)

Goood morgon från Ibiza! :-) Vi åkte hit igår för det skulle vara blåsigt under natten och då är det alltid skönt att ligga i en hamn istället för att det ska gunga hela natten och man ska kolla så man fortfarande sitter fast i bojen. ;-) Vi la oss i en hamn som ligger ganska nära gamla stan, så vi tog en promenad in dit på eftermiddagen. Varje år vi åker hit så vill jag alltid gå en sväng på stan, så himla mysigt där. Små gator, affärer, coola människor att kolla på och såklart massa mysiga glasställen. Vi satte oss på Vivi’s Creamery (tror jag det heter) och åt glass och drack kaffe. Så mysig eftermiddagsaktivitiet! Efter det åkte vi tillbaka mot hamnen och åt middag på en restaurang med båtarna som utsikt. Riktigt bra mat faktiskt, vi åt italienskt så jag kunde beställa in en efterlängtad burrata… Om det är något jag älskar så är det ost, speciellt burrata. ;-) Nu ska vi snart lägga loss och åka och lägga oss vid någon vik, jag kommer ihåg min favorit från förra året så jag hoppas att vindarna är med oss så vi kan lägga där i lä. Hörs senare, massa kärlek! <3

//Goood morning from Ibiza! :-) We went here yesterday because of the wind that was supposed to come at night and it’s always nice to be in a port then instead of having a rocky night and to always check so you’re still attached to the buoy. ;-) We’re in a port pretty close to the old town, so we took a walk there in the afternoon. Every year we’re going here I always want to go to town, it’s so cozy there. Small streets, stores, cool people to look at and of course lots of cozy ice cream shops. We sat down at Vivi’s Creamery (I think it’s called) for ice cream and coffee. Such a cozy afternoon activity! After that we went back to the port and had dinner at a restaurant with the boats as a view. Really good food actually, we had italian food so I could finally order a burrata… If there’s something I love it’s cheese, especially burrata. ;-) We’re soon taking off again to go and anchor in a bay, I remember my favorite from last year so hopefully the wind is with us so we can stay there without waves. Talk later, lots of love! <3

15 reaktioner på “ICE CREAM STOP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.