Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:54 | July 8, 2018

IBIZA TOWN

Walking around Ibiza town – so many cute streets and things to look at! <3

God morgon! Vi lever life här på båten fortfarande, men idag ska vi troligtvis börja köra mot Marbella igen på grund av vindarna. Om vi väntar kan vi bli kvar i en vecka eller mer så man får liksom planera lite efter vindarna, haha! Igår åkte vi in till land för en lunch på en beach-restaurang som var så mysig. Vi handlade lite dricka och mat efter det (man får passa på när man är på land) och resten av dagen hängde vi bara på båten. :-) Vi funderade på om vi skulle åka tillbaka till Ibiza town igår men bestämde oss tillslut för att skippa det. Här är lite bilder från tidigare i veckan när vi åkte dit. Så fint och mysigt där! Vi gick runt, åt glass som ni redan sett och kollade båtar. ;-) Jag älskar verkligen att strosa runt där! Nu tänkte jag faktiskt hoppa i vattnet även om det är lite molnigt den här morgonen, det är nästan helt vindstilla så vattnet är så galet klart, man ser hela botten. Hörs senare, PUSS <3

//Good morning! We’re living life here on the boat still, but today we’re probably heading back towards Marbella again because of wind. If we wait we might be “stuck” here for a week or more so you have to plan after the wind, haha! Yesterday we went in to land for lunch at a beach restaurant that was so cozy. We did some grocery shopping and bought drinks and food after that (you have to take the opportunity when you’re on land) and the rest of the day we just hung out on the boat. :-) We were thinking about going back to Ibiza town but decided to skip it. Here are some pics from earlier this week when we went there. So pretty and cozy there! We walked around, had ice cream as you already saw and checked out some boats. ;-) I truly love walking around there! Now I’m planning to jump in the water even if it’s a bit cloudy this morning, it’s almost zero wind so the water is so clear, you see the entire bottom. Talk later, HUGS <3


21 kommentarer21 kommentarer om “IBIZA TOWN”

  Love following along on your trip, puts me in the mood for my holiday which is only a few days away now x

  Reply

  I think walking around towns when you travel is one of the most underrated things. People really have to start following what you do on your travels more! Although I think going to see tourist attractions and famous sights are great and definitely worth seeing, for me at least, in order to really feel I’ve been somewhere and experienced the place and culture, I have to walk around and explore the streets and see what life for the people who life there is like! Good luck on your way back to Marbella ‘D

  http://www.beingisabella.com

  Reply

  Hej Janni!

  Formentera verkar helt magiskt! Vi ska till Mallorca i sommar och skulle gärna vilja besöka formentera över en dag. Har du något tips på hur vi kan ta oss dit? :)

  Tack!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här