Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:33 | July 10, 2018

PICNIC SPOT

Dinner spot one day on our boat trip – we had picnic on the beach. Tacos. <3

God morgon! Jag var så förvirrad imorse när jag vaknade upp i våran egna säng, på land… Haha! När man vaknat på båten 10 dagar i rad så har man vant sig vid det, så jag förstod typ ingenting när jag vaknade. ;-) Även om det är tråkigt att båtresan är över så är det härligt att vara tillbaka i huset! I veckan ska ni få en house-update härifrån, så mycket har hänt. Innan det vill jag visa er alla bilder från båtresan, jag har en hel del. En av kvällarna bestämde vi oss för att köra picknick på stranden, vi lagade all mat på båten och packade ner allt och körde in med jollen. Vi dukade upp på handdukar och sen åt vi massa tacos. Så mysigt! Man borde ha picknick oftare, haha! Självklart gjorde platsen vi var på stor skillnad, och sällskapet. Det har varit så mysigt att umgås med två av mina småbröder. <3 Vi satt där ett bra tag innan vi packade ihop och åkte tillbaka till båten, där fick vi se en magisk solnedgång. Drömkväll! Nu ska jag packa upp, tvätta och sen får vi se om vi kör en sväng till Ikea. Vill köpa lite småsaker där! PUSS <3

//Good morning! I was so confused this morning when I woke up in our bed, on land… Haha! When you’ve been waking up on a boat for 10 days straight you’ve gotten used to it, so I couldn’t understand anything when I woke up. ;-) Even if it’s sad that the boat trip is over it feels great to be back in the house! This week I’ll give you guys an update from the house, a lot has happened. Before that I want to show you some pictures from the boat trip, I have a lot of them. One of the nights we decided to have a picnic at the beach, we cooked everything on the boat and packed it all and drove in with the dinghy. We unpacked on towels and then we had loots of tacos. So cozy! You should have picnic more often, haha! Of course the place we were at made a huge difference, and the company. It was so cozy to spend time with two of my little brothers. <3 We sat there for a long time before we packed up and went back to the boat, where we got to see a magical sunset. Dreamy night! Now I’m gonna unpack, do laundry and then we’ll see if we’re heading to Ikea. I want to get some small things from there! HUGS <3


19 kommentarer19 kommentarer om “PICNIC SPOT”

  I found your husbands videos on Youtube last year and am following the both of you since then. I love reading your blog and seeing the pictures. It’s great inspiration! Lots of love from Germany, Lena

  Reply

  Your pictures always looks so bright and beautiful. Can you please do a video about how you edit your photos?

  Reply

  Whenever you are leaving an amazing trip, it’s always a bit sad to go back home. However, after adjusting to your regular routine, you remember how nice it is to be back home. This picnic you had on the beach looks like so much fun. I’m sure the boat trip was a blast!

  http://www.beingisabella.com

  Reply

  Hej Janni! Vilken storlek har du i den svarta bikinin från Cocoandnuts? Riktigt snygg och tänkte nu köpa en likadan men har svårt att avgöra vilken storlek jag ska ta? Är de små eller stora i storlekarna?
  Kram

  Reply

  Janni! Vill du snälla berätta vart din jumpsuit (eller om det är klänning) är ifrån som du hade på Jons bild när du kör hans monsterbil med Mickan? Snälla, vore så tacksam.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här