BEACHY

Hat from Spain/ Earrings from Na-kd (here!) – adlink/ Guldfynd by Bianca necklaces (not the round one)/ Storets top and skort (here!)

God morgon babes! <3 Hoppas ni har en fin morgon. Jag startade dagen med en promenad, det var så härligt… Efter kl 10 på dagen är det alldeles för varmt här så mornarna är då man kan göra något aktivt utomhus, haha! Har fortfarande inte vant mig helt med att vara på land, även om vi slängdes in i husfix direkt när vi kom hit. Självklart bestämde vi oss för att göra liiite mer saker i huset, så det är fortfarande byggarbetsplats här. ;-) Snart ska allt vara klart och då lovar jag er en update! Den här outfiten har jag fått så otroligt många frågor om, så här kommer lite bättre bilder. Den här kjolen är shorts, jag tror det kallas “skort” då. Älskar den, har haft på mig den så mycket senaste tiden. Skön att dra på sig till vad som helst! Jag körde på en beachy look med hatt och en skön tröja, perfekt för sommarkvällar. :-) Nu ska vi åka upp till pappa för att ha ett telefonmöte, vi håller på med en spännande sak som ni kommer få veta snart… PUSS <3

//Good morning babes! <3 Hope you’re having a great morning. I started the day with a walk, it was so nice… After 10 in the morning it’s way too hot here so the morning is the only time you can do something active outside, haha! I still haven’t gotten used to being on land, even if we got in to house fix straight away when we got back. Of course we decided to do a feeew more things with the house, so it’s still a construction zone here. ;-) It will all be done soon and I promise you an update then! I’ve gotten so many questions about this outfit, so here are some better pictures. This skirt is actually a pair of shorts, I think it’s called “skort” then. I love it, I’ve been wearing it so much lately. Nice to just put on with anything! I went for a beachy look with a hat and a comfy shirt, perfect for summer nights. :-) Now we’re heading up to my dad for a phone meeting, we’re doing something exciting that you will all get to know soon… HUGS <3

18 reaktioner på “BEACHY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.