Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:38 | July 12, 2018

WATER ANIMALS

I’ve been in the water most of the time during our boat trip… :-) Can’t get enough of it!

God morgon babes! Jag tror jag måste lämna Marbella för att komma tillbaka till att jobba, haha! Kan inte slita mig från husfix, igår kändes det som jag satt ner totalt 5 minuter på hela dagen. Åt till och med mat stående, typ. ;-) Vi åkte till möbelbutiker, rensade, städade, fixade möbler osv osv. Det tar ALDRIG slut, haha! Nu ska vi snart köra en sväng till Ikea faktiskt, vi har inte en enda möbel därifrån i hela huset nu vilket vi alltid brukar ha. Jag älskar Ikea, så nu ska vi dit och inhandla lite smått och gott. Jag ska fixa min garderob lite temporärt (innan jag gör en platsbyggd), då är Ikea bäst. :-) Jag drömmer mig faktiskt lite tillbaka till ovan, att vakna på morgonen och hoppa i vattnet. Äta frukost på båten och hoppa i vattnet igen. Vi var seriöst mer i vattnet än på “land”, har nog aldrig badat så mycket som jag gjorde den här resan. Det är ju så skönt, speciellt när vattnet är turkost och varmt! Jag hade konstant saltvatten-hår och levde i en bikini så jag var redo att hoppa i. Perfekt sommarfeeling! :-) Nu – Ikea! Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! I think I have to leave Marbella to get back to work, haha! I can’t stop doing house things, yesterday I think I sat down for like 5 minutes in total throughout the entire day. I even ate standing up, kinda. ;-) We went to furniture stores, cleaned out, cleaned, fixed furniture etc etc. It NEVER ends, haha! Now we’re soon about to head to Ikea actually, we haven’t bought a single furniture from there to the house which we usually always do. I love Ikea, so we’re heading there to buy some small things. I’m gonna buy stuff for my wardrobe that I’m gonna fix temporary (before I make a custom built one), then I think Ikea is the best. :-) I do dream back to the above, to wake up in the morning and jump in the water. To have breakfast on the boat and jump back in to the water again. I was seriously more in the water than on “land”, I don’t think I’ve ever swam as much as I did this trip. It’s just so nice, especially when the water is turquoise and warm! I had salt water hair constantly and I lived in a bikini so I was ready to jump in the water any time. Perfect summer feeling! :-) Now – Ikea! Talk later, HUGS <3


19 kommentarer19 kommentarer om “WATER ANIMALS”

  Gud så avis jag blir på dina resor och allt du upplever, din ”vardag” är liksom så långt ifrån min haha. Njuter av dina bilder medan jag kämpar på med mitt, jobbar inom vården och det är ju både fantastiskt men också väldigt slitsamt. Räknar iallafall ner till min lilla semester och sedan mina två (!) resor i september, alltid något även om det är långt ifrån ditt ;-) en fråga av intresse bara, hur tänker ni om Spanien? Är det huset bara för sommaren som ni haft tidigare eller blir det att ni flyttar från Monaco dit? Och hur tänker ni inför framtiden? Var vill ni bo/leva sedan när barn kommer i bilden? Liksom vart ser ni er framtid i för land? Spanien? Monaco? Tillbaka till Sverige? :) Nyfiken och så kul och läsa om det då jag följt dig såååå länge. Sen vet jag att du som mig är väldigt familjekär, vill du bo i samma land som familjen när det blir barn eller hur tänker/känner du/ni :) Stor kram <3

  Reply

  Åh, visst är det underbart! Våra senaste semestrar har spenderats på Bali, Sardinien, Hawaii och just nu är vi faktiskt på Mauritius! Och om det inte vore så förbaskat dyrt hade vi nog åkt till Formenterra denna sommar (men jag klagar inte)! Älskar att bada i fint turkost vatten!!!!
  Jag undra om inte du vill visa din vigselring tillsammans med fin förlovningsring snart? Kram

  Reply

  These photos are so beautiful, and you and Jon are so sweet together! I think underwater shots are especially beautiful because you get to see all the extra elements and details of the currents and bubbles and all! Also, you are able to capture the body while it’s moving :)

  http://www.beingisabella.com

  Reply

  I’ve loved yours and Jon’s updates from your boat trip so much! There’s always so much positive energy from your videos and blog posts that’s so unique to you both (and Benni!).

  Milenka x
  Blushing Lately

  Reply

  Jag funderar på att köpa en ny kamera, velar mellan G9 och GH5. Om du fick välja två objektiv till dessa, vilka skulle du valt?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här