COLOR SUIT

Paolita swimsuit/ Gulfynd by Bianca necklaces (except for the round one)

God morgon från en tjej som är helt slut. :-) Vi har haft två väldigt intensiva dagar här, vi är rätt sugna på att få huset 100% klart så vi har kört all in. Vi båda vaknade imorse och har ont överallt, ryggen, benen, mina händer har blåsor osv osv, haha! Vi körde ju en sväng till Ikea igår och jag gjorde om exakt hela min garderob, jag skruvade möbler och organiserade i 6 timmar. Det blev så bra faktiskt, jag är så stolt över mig själv haha! Idag vill jag unna mig en massage eller mani+pedi. Eller båda. Får se vilket det blir! :-) Eller så vill jag ligga i en bikini raklång vid poolen, haha! Här kommer en av mina favoriter när det kommer till baddräkter. Hur fina färger? Påminner om en flagga… Vi åkte in till land med gummijollen en dag på Ibiza och hamnade här, så ballt ställe! Jag funderar fortfarande på hur bergsväggen blev såhär, det fanns flera liknande runtom. Så häftigt var det! Nu – kaffe kaffe kaffe… PUSS <3

//Good morning from a girl who’s so exhausted. :-) We’ve had two very intense days here, we want to get the house 100% ready so we’ve been going all in. We both woke up this morning with pain everywhere, the back, legs, my hands have blisters etc etc, haha! We went to Ikea yesterday and I got stuff to redo my wardrobe completely, I built furniture and organised for 6 hours. It turned out great actually, I’m so proud over myself haha! Today I want to treat myself with a massage or mani+pedi. Or both. We’ll see which of them it is! :-) Or I want to lay down flat in a bikini by the pool, haha! Here’s one of my favorites when it comes to swimsuits. How nice are these colors? It reminds me of a flag… We went in to land with the dinghy one of the days in Ibiza and ended up here, such a cool spot! I’m still wondering how the rock wall ended up like this, there was a few of those around. It was so cool! Now – coffee coffee coffee…. HUGS <3

13 reaktioner på “COLOR SUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.