Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:01 | July 14, 2018

BLUE BOWL

New spot in Marbella – Hustle n’ Flow! Such a nice vibe and reeeally good food! :-)

Hej hjärtan! Den här lördagen startade med ett besök hos tandläkaren, hela familjen åkte typ haha! Vi alla stod på rad och jag fick börja, jag kanske är konstig men jag älskar att gå till tandläkaren. ;-) Tycker det är så skönt och efteråt är det så fräscht i munnen, haha! Det tog ju ett tag när vi var så många så vi var hungriga när vi var klara där. Pappa hade hört talas om något nytt ställe som öppnat och när han sa något om en blå smoothie-bowl så var jag såld. ;-) Vi åkte dit och beställde in massa olika rätter. Jag tog en ginger/gurkmeja-shot, en gurkmeja-latte och en “blue eyed girl” smoothie-bowl. Jon beställde in en avokadotoast också med ägg och fetaost. YUM! Hit kommer jag åka tillbaka typ varje dag, det var så fint ställe också. Inredningen, personalen och allt. Och nej – det var inte sponsrat som det kanske verkar som haha, men ni är så många som frågar om ställen här så jag tänkte att ni skulle uppskatta lite tips. :-) Nu ska vi städa det sista och sen ska vi filma House Tour – den kommer upp imorgon så jag ska fota lite också så ni får se före och efterbilder imorgon! Det har blivit helt fantastiskt här! PUSS <3

//Hey loves! This saturday started with a visit to the dentist, almost the entire family went haha! We were all in line and I got to go first, I might be weird but I love going to the dentist. ;-) I think it’s so nice and afterwards I feel so fresh in my mouth, haha! It took a while since we were so many so we were hungry when we were done. My dad had heard about a new place and when he said something about to blue smoothie bowl I was sold. ;-) We went there and ordered lots of different dishes. I had a ginger/turmeric shot, a turmeric latte and a “blue eyed girl” smoothie bowl. Jon also ordered an avocado toast with eggs and feta cheese. YUM! I want to go back there every day now, it’s such a pretty place too. The interior, the staff and just everything. And no – it’s not sponsored as it might look like haha, but so many of you ask me for places to go here so I thought you would appreciate some tips. :-) Now we’re gonna clean the last things and then we’re gonna film a house tour – it will be online tomorrow so I’m gonna shoot some photos too so you can see some before/after pics tomorrow! It turned out so amazing here! HUGS <3


15 kommentarer15 kommentarer om “BLUE BOWL”

  This place looks amazing! Just added it to my favourites on Google Maps 💁

  Reply

  Don’t worry Janni, you are not the only one – I love going to the dentist too :) As you said, I always like how clean my teeth feel afterwards, and I think the whole experience is so great because going to other doctors aren’t as fun haha! This place looks fabulous! My list of places to go are getting bigger and bigger. It’s amazing that smoothie bowls are now blue, and they started out as just strawberry and banana haha! Can’t wait to see the house tour!

  http://www.beingisabella.com

  Reply

  Epic wallpaper! The blue smoothie bowl is so cute- and the heart shaped bananas!

  Reply

  Kan inte du skapa ngn sida på din blogg där du kan lägga upp tips på resturanger osv från alla platser du besöker? Så man vet vad man ska testa när man är ute och upptäcker osv! Hade varit guld!

  Reply

  Jaa jag har tänkt på det, ska faktiskt ta tag i det tänkte jag! :-) Bra tips, tack fina! <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här