Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:22 | July 15, 2018

SUMMER UNIFORM

Nelly top (here!) – adlink/ LoveShackFancy skirt (here!)/ Inuikii sandals

God morgon hjärtan! Jag säger morgon eftersom det är söndag, även om jag vaknade vid 7 som vanligt. Önskar ibland att jag kunde sova till typ 10 på helgerna, samtidigt som jag gillar att jag är en morgonpigg människa. :-) Jag har dragit igång lite tvättmaskiner, diskmaskin, rensat kaffemaskin osv osv den här morgonen. Många maskiner här, haha! Idag står CHILL på schemat, första dagen huset känns klart och vi kan andas ut lite. Det har varit intensiva dagar sedan vi kom tillbaka från båtresan. Nu ska vi bara njuta av huset, äntligen. Här ovan är min “sommaruniform” den här sommaren. En skön topp (helst färgglad) och någon härlig kjol med sandaler till. Sånt jag bara slänger på mig och som alltid funkar. :-) Nu när vi är klara med huset kan jag börja ha på mig “vanliga” kläder igen istället för min smutsigaste outfit, så jag kan fota lite sommarlooks till er igen. Jag älskar ju sommaren och kläderna då, så nu ska jag ta tag i det och börja bry mig igen. Har även packat upp allt nu när jag fixar garderoben här hemma (hade mestadelen av mina kläder i väskor pga byggdamm), så nu kan jag se vad jag har för kläder här. ;-) Hoppas ni har en fin söndag babes, jag är så pepp på att se VM-finalen idag! Tråkigt att det inte är Sverige som spelar men jag håller på Frankrike, närmaste laget till Monaco haha! PUSS <3

//Good morning loves!  I’m saying morning since it’s sunday, even if I woke up at 7 as usual. Sometimes I wish I could sleep until like 10 at the weekends, at the same time I like being a morning person. :-) I’ve started some laundry machines, dish washer, cleaned out the coffee machine etc etc this morning. Lots of machines here, haha! Today we just have CHILL on the schedule, first day since the house feels done and we can breathe out a bit. It’s been a few intense days since we came back from the boat. Now we’re just gonna enjoy the house, finally. Above is my “summer uniform” this summer. A comfy top (preferably colorful) and a nice skirt with sandals. Clothes I just put on that always works. :-) Now when we’re done with the house I’m gonna start to wear “normal” clothes again instead of my most dirty outfit, so I can shoot some summer looks to you guys again. I love summer and the clothes, so I’m gonna start caring again. I also unpacked all of my things now when my wardrobe is done (I had most of my clothes in bags because of dust during house build), so now I can see what clothes I have here. ;-) Hope you’re having a great sunday babes, I’m so excited to see the World Cup final today! A bit sad Sweden isn’t playing but I’m cheering for France, the closest team to Monaco haha! HUGS <3


25 kommentarer25 kommentarer om “SUMMER UNIFORM”

  Janni! Did you and Jon have any wedding games in your wedding?
  I’m in charge for arranging a game in my friends wedding, and I have no clue what to pick – so feel free to share if you guys had any in your wedding and it was fun :D

  Reply

  No we didn’t actually, only a snowball fight during dinner. ;-) With paper haha! Xx

  Reply

  I have to agree with you – although sleeping in late some days can feel so good and make you ask yourself why you get up early when you do, I like being a morning person because it’s the time of the day where I get the most done and get to have my mindful time! On the weekends I tend to sleep in more, but during the week I try to get up earlier. The combination of yellow and white against the turquoise door is unbeatable! Radiants positive energy all around! Have a great week Janni :)

  http://www.beingisabella.com

  Reply

  Hej Janni!
  Kan du inte göra ett inlägg med snygga shorts att ha nu på sommaren? Vore väldigt uppskattat hos en som har dålig inspiration och är i stort behov av nya shorts.
  Kram!

  Reply

  Åh jag ska försöka, jag kör mest på denim shorts och klänningar… Kram!

  Reply

  Vart kommer din jumpsuit ifrån som du har på dig i er Housetour? Såå fin! <3

  Reply

  Den är från Vergegirl, men ganska gammal… :-( Xx

  Reply

  Can you film a morning routine in the new Casa Castle for your youtube? It looks great by the way! x

  Reply

  var kommer dina halsband från? :)

  Reply

  Ett som jag haft lääänge som jag specialbeställde, och från Bianca Ingrossos kollektion för Gyldfynd! :-)

  Reply

  du borde länka bilderna via imgur.com så dem är FULL HD kvalité :) iomed du har så fina bilder så vill vi ha dem i full kvalité!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här