Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:25 | July 16, 2018

WHITE FRILL

Nelly dress (sold out, find similar here!) and shoes (here!) – adlinks/ LWL jewelry accessories.

Hej babes! Från SVERIGE den här gången, hahaha! Tidigt imorse flög vi till Stockholm, och jag skrev faktiskt förra inlägget på flyget. ;-) Jag sa inte hela sanningen dock, och det var för att vi skulle överraska min syster som fyller 30 imorgon!! Planen var att överraska henne imorgon men vi kunde inte hålla oss och åkte dit direkt istället. Fick hänga med barnen som jag saknat massor och även min syster och hennes man. <3 Så mysigt var det! Imorgon ska vi fira henne hela dagen och vi åker tillbaka till Spanien på onsdag, då ska vi njuta av huset haha! Jag kände bara att jag ville vara med min syster/bästa vän när hon fyller 30 år, jag kunde liksom inte missa det. På tal om att fira så kommer min outfit här från första kvällen på vår bröllopshelg. Jag bar helvitt hela helgen, såklart. ;-) Jag hade lite olika klänningar att välja mellan och tillslut blev det den här, så skön och fin vilket jag tycker är viktigt. Jag fick hjälp med sminkningen den kvällen också, såhär proffsigt skulle det inte se ut om jag gjorde det själv… ;-) Äntligen kan jag visa huset också, och vårt vardagsrum ser ni i bakgrunden. Saknar huset redan. På riktigt. Nu – gosa ner oss i sängen på Nobis och kolla serier. PUSS, ha en fin kväll <3

//Hey babes! From SWEDEN this time, hahaha! We flew early this morning to Stockholm, I actually wrote my last post on the flight. ;-) I didn’t say the entire truth though, and that was because we were surprising my sister who turns 30 tomorrow!! The plan was to surprise her tomorrow but we couldn’t wait so we went there straight away instead. Got to spend time with the kids that I’ve missed to much and also my sister and her husband. <3 It was so cozy! Tomorrow we’re gonna celebrate her all day and we’re heading back to Spain on wednesday, then we’re gonna enjoy the house haha! I felt that I just wanted to be with my sister/best friend when she turns 30, I just couldn’t miss it. Speaking of celebrating here’s my outfit from the first night of our wedding weekend. I wore all white throughout the entire weekend, of course. ;-) I had some different dresses to choose from and in the end I picked this one, so comfy and cute which I think is important. I got help with my make up that night too, if I did it on my own it wouldn’t look this professional… ;-) Finally I can show you the house too, and you can see our living room in the background. I miss the house already. For real. Now – cuddle in bed at Nobis hotel and watch tv-series. HUGS, have a great night <3


21 kommentarer21 kommentarer om “WHITE FRILL”

  Happy Birthday to your sister! What a landmark birthday this is and all of you must be so excited. What a wonderful surprise it must have been for her to see you. You look beautiful in this dress and it’s the perfect outfit for a birthday! Did you lighten your hair or is it the light, or natural?! Either way, it looks fabulous :)

  http://www.beingisabella.co

  Reply

  She got so happy, and me too! :-) I did highlights before the summer, but then of course the sun bleached it more.. Xx

  Reply

  What a great surprise! Happy Birthday to your sister and have an amazing celebration!
  You are so so beautiful! Stunning look and outfit, so gorgeous!
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply

  Alltså shit. Du är ju så himla HIMLAaaa snygg!! HUR gör du?! Dela med dig av alla dina skönhetstips snälla du! Har det så underbart😘

  Reply

  Haha naaw tack sötnos! <3 Jag kan göra en uppdaterad beauty routine! Xx

  Reply

  Can you please tell me, where you get that lamps from? My Husband and i are actually renovating our house too and i´m absolutley love these lamps and need them ;D

  Reply

  Superfin och inspirerande!!! Har följt din blogg ett tag då och då, och jag är ingen som läser bloggar i vanliga fall ..Men fastnade här för jag älskar det som är positivt och de är precis vad du är 😀👍

  Undra vad halsbandet du har på dig är för märke och vart Jag lan hitta ett liknande? Är även nyfiken på det tunna guldhalsband med små berlock runtom som du haft i kombination med detta. Skulle vara riktigt tacksam för svar!

  Reply

  Hej fina och tack! <3 Det med berlocken specielbeställde jag för ca 5 år sedan... Så inget märke! Det andra är från Bianca Ingrossos kollektion för Guldfynd! :-) Kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här