HAPPY B-DAY SIS!

My sister turns 30 today – happy b-day to my best friend and sister! <3

Hej hjärtan! Förlåt för min frånvaro idag, men jag har firat min syster hela dagen och inte suttit framför datorn alls. :-) Vi var hos min mamma där vi åt lunch och umgicks allihopa, åt god mat och satt i skuggan… Det är så GALET varmt här. Inte van vid det i Sverige, haha! Nu sitter vi hemma hos min syster och ska snart åka in till stan så jag kan byta om innan middag ikväll. :-) Vi är ett gäng som ska ut och fira min fina syster. Så galet att hon fyller 30 år idag! Min syster, bästa vän och soulmate. Jag kunde inte önska mig en bättre syster, jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna henne i mitt liv. Tack för att du finns världens bästa syster, jag älskar dig! Hörs imorgon hjärtan, PUSS <3

//Hey loves! Sorry for my absence today, but I’ve been celebrating my sister all day and not been in front of the computer at all. :-) We’ve been at my mom’s place where we had lunch and hung out, had good food and spent time in the shade… It’s so CRAZY hot here. Not used to that here in Sweden, haha! Now we’re at my sister’s place and will soon head in to town so I can change before dinner tonight. :-) We’re a group that are heading out to celebrate my sister. So crazy that she’s turning 30 today! My sister, best friend and soul mate. I couldn’t wish for a better sister, I don’t know what I’ve done to deserve her in my life. Happy b-day sis, love you! Talk tomorrow loves, HUGS <3

5 reaktioner på “HAPPY B-DAY SIS!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.