WEDDING DECORATION

Hej hjärtan! Den här veckan blev en bröllopsvecka här på bloggen, haha! Tänkte att det var dags att visa er allt därifrån, men jag ska blanda in lite mer från “nu” också. Har dock inte gjort annat än att ligga raklång i soffan eller på en solsäng sedan vi kom tillbaka från Stockholm. ;-) Här kommer en del av detaljerna från vårt bröllop – först ut är under ceremonin. Vi ville ha det “beachy” och hade palmer runtom, vi valde sedan att köra på en pergola med liknande blommor som buketten ovanpå.

//Hey loves! This turned out to be a wedding week here on the blog, haha! I thought it was about time to show you everything from it, but I’m gonna mix in a bit more from “now” too. I haven’t done much else than laying down straight on the couch or on a sunbed since we came back from Stockholm though. ;-) Here are some of the details from our wedding – first up is the ceremony. We wanted it beachy and had palm trees around, we also chose to go for a pergola with flowers like in the wedding bouquet on top. 

Eftersom det fortfarande var ganska varmt även fast vi hade ceremonin på kvällen så fick alla solfjädrar. Med palmblad på och vår logga. :-) Alla älskade dom, haha!

//Since it was pretty hot even though we had the ceremony at night we gave sun feathers to everyone. With palm leaves and our logo. :-) Everyone loved them, haha!

Efter ceremonin delades det ut rosenblad i en papperspåse, även den med vår logga på. Så kul att ha en logga, gillar att den är så simpel och fin! Anyways, rosenbladen “kastades” på oss när vi kom ut igen. Så fint med rosenblad och skönare än ris som jag kastat på nygifta par förut, haha!

//After the ceremony everyone got rose petals in a paper bag, also that had our logo on it. So fun to have a logo, I like that it’s so simple and pretty! Anyways, the rose petals got “thrown” on us when we came back out. It’s so beautiful with rose petals and feels nicer than rice that I’ve been throwing on newly weds before, haha!

Såhär såg det ut där vi hade middagen, i ett litet beach house. Det blev SÅ fint och jag blev så chockad när jag såg allt färdigt. Kunde aldrig föreställa mig att det skulle bli så fint med blommor i taket och uppdukat. Jag älskar verkligen blommor, speciellt i kombinationen vitt, rosa och grönt. <3

//This is how the dinner location looked like, a beach house. It turned out SO pretty and I got so surprised when I saw it all decorated. I never could’ve imagined it looking this pretty with flowers hanging for the roof and tables set. I truly love flowers, especially in the combination white, pink and green. <3

Temat var ju strand/bohemiskt så självklart hade menyerna lite palmblad på, ni vet ju min kärlek för palmer. ;-) Vi dukade med vita tallrikar och gulddetaljer. Jag tyckte det passade så bra ihop med blommorna och resten av stället.

//The theme was beach/bohemian so of course the menus had some palm leaves on them, you guys know my love for palm trees. ;-) We set the tables with white plates and golden details. I think it looked so good together with the flowers and the rest of the place.

Vi fick även handgjorde ljushållare från Playa Padre (där vi gifte oss), dom överraskade oss med det och vi fick faktiskt med oss några hem. :-) Så fin detalj, kanske svårt att se men det var rosenblad inuti och texten “Janni and Jon” och datum. <3 Dessa stod utplacerade på alla bord.

//We also got hand made candle holders from Playa Padre (where we got married), they surprised us with that and we actually got some with us home. :-) Such a pretty detail, might be hard to see but it was rose petals in them and the text “Janni and Jon” and the date. <3 These were placed out on every table.

Vi hade även placerat ut massa polaroidkameror på borden, och dom användes flitigt! Så rolig detalj, men tyvärr hade vi ingen som var ansvarig över att samla in dessa så om någon som var där läser så vill jag GÄRNA ha bilderna haha! Tänkte göra en tavla eller ett album med alla bilder, så kul att spara. <3

//We also placed out lots of polaroid cameras on the tables, and they were used a lot! Such a fun detail, but unfortunately no one was in charge of collection them so if someone of our guests reads this I would LOVE to get the pictures haha! I’m planning to do a picture frame or album with all the pictures, so fun to have. <3

Vi hade några olika drinkar på menyn (med alkohol och alkoholfria), några specialare. Jon hade såklart vodka red bull, haha! Jag hade en lite mer avancerad, en blåbärsmojito som var alldeles för god… Min favoritdrink är ju Mojito, och när vi provade drinkmenyn någon månad innan fick jag en med blåbärssmak och föll för den direkt. Den fick namnet “The Janni”, haha! ;-) Hoppas ni gillade att se lite detaljer och förhoppningsvis kanske någon kan få lite inspiration till deras bröllop. :-)) Bara komma med frågor om det är något ni undrar eller något ni vill se mer av. PUSS och massa kärlek <3

//We had a few different drinks on the menu (with alcohol and non alcoholic ones), some specials. Jon of course had vodka red bull, haha! I had one that was a bit more advanced, a blueberry mojito which was way too good… My favorite drink is mojito, and when we tried the drink menu a month before I tried one with blueberry flavor and fell for it straight away. It got the name “The Janni”, haha! ;-) Hope you guys like seeing some details and hopefully someone can get some inspiration for their wedding. :-)) Just ask if you have any questions or if there’s something you want to see more of. HUGS and lots of love <3

25 reaktioner på “WEDDING DECORATION”

 • Mireia says:

  Everything looks too beautiful!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Sandra says:

  Så fint! Hade ni en bröllops-koordinator och i så fall vem? :) det blev ju så fantastiskt fint!

  • janni says:

   Yes, vi hade hjälp av tjejerna från Marryus, en app! :-) Ska skriva mer om dom i dagarna! Xx

 • Josephine says:

  Underbart fint bröllop! Grattis till er!

  En fråga som inte gäller bröllopet.. vart kommer det runda fina matsalsbordet + svarta handdukarna vid poolen ifrån?

  Jag tycker det är så inspirerande att läsa din blogg. Här kommer lite på tips vad jag skulle vilja läsa mer om (och kanske andra också?)

  *Mer skönhetstips, hur dina morgon/kvällrutiner ser ut kring ansiktsvård, vad du använder för märken samt även hårvårdsprodukter du använder/hur du sköter om ditt hår? Använder du torrschampo?

  *Det hade varit väldigt inspirerande att veta hur din mat ser ut på en dag.. vad du äter till frukost/lunch/middag, lagar du själv eller köper hem? Kanske dela med dig lite av dina recept på bloggen? (Som jag vet att du gör ibland)

  *Såg Casa Castle house tour på youtube, underbart hus! Hade varit kul om du fotade huset/rummen/inredning och la ut bilder på bloggen för alla oss inredningstokiga. Väldigt inspirerande inredning!

  Du gör ett grymt bra jobb med bloggen! Så kul att följa.

  Kram

  • janni says:

   Tack fina! Matsalsbordet är hand made, vi byggde ett bort (eller ja, snickarna haha) och sen hade vi microcement på det. :-) Svarta handdukar från Homies Marbella!
   Tack för tips, ska skriva om detta! Kanske inte vad jag äter på en dag då det är så otroligt olika, och jag äter så många ggr per dag haha! Xx

 • Liena Snow says:

  So stunning all the decor is beautiful!
  Gorgeous table settings and flowers are so so pretty!
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

 • The decorations are simply beautiful for your wedding! They are the perfect mix between you and Jon, and I love how even though the theme was beach/bohemian, it wasn’t overly saturated in this theme meaning you included rose petals and greenery instead of seashells as the main decor which is the classic thing to do! I think it’s such a nice touch that you added a logo to everything at the wedding. It makes everything more personal and really stand out as being your wedding! I’ll have to remember to do this at mine :)

  http://www.beingisabella.com

 • Cynthia says:

  red bull and vodka classic haha

 • johanna says:

  visa upp champagnen som va alkohol fri med tryck på :D

 • enna says:

  Allting blev så fint! Från loggan till alla blommor :)

 • Emelie says:

  Hej!! Jag vill se dina ringar =) Kram

 • Asså dom där bilderna är dom finaste och mest romantiska jag någon sett! Ni är såååå fina! De här är verkligen min favoritblogg! Snälla sluta inte blogga som många andra som helt gått över till Instagram. :)

 • Anonymous says:

  I would really like to know which label your wedding shoes are? They were so pretty 😍

 • Anonymous says:

  Hej!
  Så fina bilder och så mycket inspiration inför vårt bröllop i Spanien nästa år. Jag undrar om du kan rekommendera en makeup-artist? Vi ska gifta oss i Mijas.

  Mvh,
  Anna

  • janni says:

   Jag använde mig faktiskt av en svensk, så jag har inga tips här i Spanien tyvärr… :-( Åh LYCKA TILL med planeringen!! Jag är avis! ;-)

 • Jessica says:

  Hur valde du vilka som skulle vara dina brudtärnor? Din syster är ju självklar men tänker mer att du verkar ha så himla många bra vänninor, var det svårt?

  Kram

 • Charlotte says:

  Hi Janni,
  All so beautiful!
  Can I ask what was the food menu?
  Thank you!

 • Anonymous says:

  Wow wow and wow! This was a dream wedding no doubt, that wedding we all die for! Congratulations and lots of love!
  We were about to have a wedding at Playa Padre, but after the fire the bride decided to change the location.
  We are a wedding planner company based in Marbella and we would like to share some pictures, with your permission and of course giving you and the photograph the credits.
  Hope you are enjoying married life now and wishing you all the best, you are both amazing and your guests also!
  May this love story stay forever with you!

  Hugs,

  Marbella Wedding

Leave a Reply

Your email address will not be published.