SUMMER HAUL

Find denim jacket here!, belt here!

Dress here!

Top here!, shorts here!

Necklace here!, top here!, denims here!  (hat from the market here in Spain!)

Hej hjärtan! Wow, tack för all feedback om huset, känns så fantastiskt och jag blir så glad för era fina kommentarer! <3 Bäst är ni! Vet ni vad det är dags för nu då? En ny VIDEO!! Haha, jag har haft en liten paus och behövde en liten spark i rumpan för att komma igång. ;-) Det är nämligen dags för en haul tillsammans med NA-KD igen, jag har fått en hel del frågor om när nästa kommer upp så here you go. :-) Massa vita outfits (besatt den här sommaren!) och somriga looks. :-) Ovan är några av kläderna och resten kan ni se på videon nedan. Som alltid har ni koden “Janni20” för 20% rabatt på hela hemsidan, ni kan se alla mina favoriter HÄR! Happy shopping babes och hoppas ni är peppade på lite fler videos nu. Insåg hur mycket jag saknat det! PUSS <3

//Hey loves! Wow, thanks for all the feedback about the house, feels so amazing and I get so happy when I read your comments! <3 You’re the best! Do you know what it’s time for now? A new VIDEO!! Haha, I’ve had a little break and needed a kick in the butt to get started again. ;-) It’s actually time for a haul together with Na-Kd again, I’ve gotten a lot of questions when the next one was coming so here you go. :-) Lots of white outfits (I’m obsessed this summer!) and summery looks. :-) Above you can see some of the looks and the rest you can see in the video below. As always you can use the code “Janni20” for 20% off their entire website, you can find all my favorites HERE! Happy shopping babes and hope you’re excited for some more videos now. I realized how much I’ve missed it! HUGS <3

37 reaktioner på “SUMMER HAUL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.