WEDDING PICTURES

Some of our wedding photos – can’t wait to print some of them! <3

Photos by Fabian Wester and Marcus Olsson.

Good morgon babes! WOW, tack för all feedback både här och på IG om min kollektion. <3 Jag blev om möjligt ännu mer peppad på att se er använda väskorna från kollektionen, haha! Jag ska visa er varje produkt lite mer ingående tänkte jag, och alla produkter som kommer. :-) Jag fortsätter på bröllopsspåret ett tag till, vill bara posta allt jag har men det är lite mycket. ;-) Ni kommer få se mina absoluta favoriter iallafall. Tänk att det är en månad sedan vi gifte oss (vi firade en månad i söndags, haha). Det känns som det var förra veckan samtidigt som det känns som det var ett helt år sedan. Konstig känsla. Jag blir iallafall bara mer och mer kär i min fina man för varje dag som går. <3 Jag är tacksam varje dag över att han vill dela sitt liv med mig. Min bästa vän och den bästa personen jag kan ha vid min sida. <3 Nu ska vi åka och fixa lite saker för ett annat projekt vi håller på med, många bollar i luften just nu haha! PUSS <3

//Goood morning babes! Wow, thanks for all the feedback both here and on IG about my collection. <3 I got, if possible, even more excited to see you guys use the bags from the collection, haha! I’m planning to show you every product a bit more, and all the products that will be available. :-) I’m continuing on the wedding track for a while longer, I just want to post it all but that would be a bit much. ;-) You’ll get to see my absolute favorites anyhow. Can’t believe we’ve been married for a month (we celebrated one month on sunday, haha). It feels like it was last week but at the same time it feels like it was a year ago. Weird feeling. I fall more and more in love with my amazing husband every day. <3 I’m thankful every day that he wants to spend his life with me. My best friend and the best person I could ever have by my side. <3 Now we’re gonna go and do some things for another project we’re working on, a lot going on at the moment haha! HUGS <3

14 reaktioner på “WEDDING PICTURES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.