Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:49 | July 24, 2018

WEDDING PLANNING

Right after the ceremony – the craziest feeling of my life! <3

Hej babes! Nu har jag äntligen landat lite i bröllopet och den bubblan (som ni kanske märkt)… Den satt i ett tag, haha! Jag tänkte berätta lite för er hur vi planerade allt och hur vi gick till väga. Vi planerade ju allt på ganska kort tid. Tror vi gjorde allt på ca 4 månader, och då kanske vi var aktiva planerare i 2-3 veckor totalt. ;-) Vi bestämde oss ganska snabbt för att ta hjälp då vi båda har mycket jobb och inte har varit på så många bröllop. Jag är så glad över att vi gjorde det, det är så många små detaljer som gör stor skillnad som vi själva aldrig hade tänkt på. Vi kom i kontakt med tjejerna bakom appen “Marryus“, det är en app som är som en bröllopsplanerare. Känner man att man inte vill/kan lägga pengar på bröllopsplanerare så får man all hjälp i mobilen. Den funkar såhär:

//Hey babes! <3 I’m sorry but this app is only available in Swedish, so no need for me to translate it all. So to summarize – it’s how we planned our wedding. We got help from the two girls who started the app “Marryus” – and without them it would’ve never turned out as good as it did! In this app you can plan, get inspiration, create a budget for your wedding etc etc – but the locations and everything is just in Sweden. So sorry about that! I’ll talk to you tomorrow instead – lots of love! <3

Man skriver in viktiga datum och vad som behövs göras och kan enkelt se vad man ska ta tag i, appen påminner också om det är något som behövs göras. Som en checklista som man bara bockar av när man är klar. Man kan även skriva in sin budget och appen hjälper till med översikten över vad allt kostar. Vi gjorde en hemsida där alla gäster fick OSA (Marryus kan även hjälpa till att göra en bröllopshemsida, ni kan se våran HÄR!), i appen kan man även se vilka som OSA:t, specialmat osv osv. :-)

Det finns även massa inspiration till fina ställen att ha sitt bröllop på (det var svårast för oss att välja, det tog ett tag att ens välja land haha!) Så – här kan man kolla vad som finns och se vad man gillar. Man kan även hitta leverantörer till bröllop så man inte behöver googla massor för att hitta detaljer och grejer man kan behöva, tårta och blommor tex. :-)

Inspirationsdelen är min absoluta favorit, som en pinterest där man kan skapa sina egna moodboards och spara ner bilder på det man gillar. Perfekt sätt att få en överblick över vad man gillar och hur man vill ha sitt bröllop. Väldigt mysig grej att sitta och göra ihop med sin blivande man/fru. :-)

Så – om någon ska gifta sig och stressar som vi gjorde för att få till allt så kan man alltså enkelt få hjälp! Vi märkte ju i slutet av planerandet hur kul det är, man planerar sin största dag med sin partner. Provsmaka maten, välja ut blommor, sätta menyn, välja print osv osv… Jag vill bara göra allt igen! Bästa dagen/helgen i mitt liv. <3 TACK Emma och Sara (tjejerna från Marryus) för all er hjälp, utan er och eran kunskap hade bröllopet aldrig blivit så bra som det blev. Ni är fantastiska! Nu är jag avis på alla er som ska gifta er… Får jag komma? :-))) Haha, PUSS och massa massa kärlek <3


13 kommentarer13 kommentarer om “WEDDING PLANNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är mer än välkommen :) jag och min sambo Fredrik gifter oss den 17 augusti på örenäs slott i Skåne :) önskade mig såklart en av dina väskor som du designat i morgon gåva haha .
  Tack för super bra inspiration till bröllopet:) nu håller man bara tummarna för bra väder och en lika lyckad dag som ni hade ! Så glad för eran skull! / Josefine Didic

  Reply
 • Men åh vad härligt, jag kommer!! ;-) Åååh då hoppas jag du får den!! <3 Ha en magisk dag, jag är helt säker på att det kommer vara den bästa dagen någonsin! massa kärlek <3

  Reply
 • This is so cool!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Så välkommen så! 10/8-2019 i Stockholm gifter vi oss :)

  Jag skrev ett DM till dig angående din klänning och hopps fortfarande på svar.

  Kram till dig och Jon och se till att stanna i bröllopsbubblan livet ut 🌸

  Reply
 • Why did the blog post of you and Michaela get deleted?

  Reply
 • You were also tickling one of her childs in the picture.

  Reply
 • Hahaha, yes but I nice reader told me I showed my boob in that photo and I hadn’t seen that (and no one else I guess), so I actually took that photo away when I saw it haha! Xx

  Reply
 • Not sure what blogpost you mean? :-/ I never delete posts haha!

  Reply
 • Looks great they should create this App in English as well!
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • I know, I told them! ;-) Xx

  Reply
 • Ni är med än välkomna på vårt bröllop 18e maj nästa år :) Vi kommer gifta oss i kungliga slottskapellet i Ulriksdal och sedan hålla festen vid vattnet i Sollentuna. Ser så mycket fram emot dagen och nakenbad av alla gäster direkt från bryggan efter vickningen haha! <3

  Reply
 • Men ååh då kommer vi, haha! ;-) Låter magiskt! Hoppas ni njuter av planeringstiden! Massa kärlek <3

  Reply
 • Wow, this looks so cool. It was for sure really helpful for you. <3 And the photos are amazing!!!
  Love, Sandra / http://shineoffashion.com
  https://www.instagram.com/sandraslusna/

  Reply