MARBELLA VLOG

Finally a new VLOOOG! :-) A day in Marbella and I’m also showing my collection for Douchebags! :-)

Good morgon babes! Här kommer äntligen en ny vlogg! Så längesen jag spelade in en… Har verkligen saknat det insåg jag när jag filmade. Det fanns inget stopp på mig när jag snackade, haha! När jag hade redigerat först så var den 25 minuter, men det var lite väl långt så klippte bort en del. Den blev lång iallafall, så hoppas ni är peppade på att se en lååång vlogg. ;-) En dag i huset, lite acai-äventyr, bad och annat. En mysig och vanlig dag i Marbella skulle jag säga. :-) Nu blir det mer vloggar framöver, säg gärna till om det är något speciellt ni vill se/höra om. :-) Planen för dagen är inte så mycket, det är galet varmt här så några dopp i poolen iallafall. Det är så tomt här utan Jon men som tur är har jag pappa som granne så jag har någon att hänga med iallafall. Jag ska försöka få till en middag på OCCO ikväll, vi brukar alltid äta där på söndagar så håll tummarna för mig. ;-) PUSS, ha en magisk söndag! <3

//Good morning babes! Here’s finally a new vlog! Such a long time ago since I made one… I’ve really missed it and I realized that while I was filming. Non stop talking, haha! When I edited the first edit it was 25 minutes, but that was a bit too long so I took some of it out. It ended up being long anyways, so I hope you’re excited for a loong vlog. ;-) One day at the house, some acai-adventures, swimming and stuff. A cozy and regular day in Marbella I would say. :-) Now I’m gonna vlog more, so please let me know if there’s something special you want to see/hear more about. :-) The plan for the day is not much, it’s so crazy hot here so at least a few jumps in the pool. It’s so empty here without Jon but luckily my dad is my neighbor so I have someone to hang out with. I’m gonna try to get him to join for dinner at OCCO tonight, we usually always eat there on sundays so fingers crossed for me. ;-) HUGS, have a magical sunday! <3

32 reaktioner på “MARBELLA VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.