Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:49 | July 30, 2018

IG-FEED FRAME

Some polaroids from our boat trip – I made it in to an “IG-feed” frame to have on the wall!

Good morgon babes! I vanlig ordning så har jag varit vaken några timmar, men har haft elektriker och AC-människor här i huset så har ägnat mig åt det. ;-) Livet som husägare, haha! Vi är ju i princip klara med möbler i huset men det vi inte har fixat än är tavlor. Det är SÅ svårt tycker jag men det gör så mycket för att få det hemtrevligt. Jag skrev ju tidigare om polaroid-kameran jag använt i sommar, så när vi var på Ikea köpte jag lite ramar. Jag tänkte att jag skulle göra som “instagram-feeds” i tavlorna och ha på väggen. Så mysig grej! Jag tog bilderna från båtresan, la ut på ett papper som passade tavlan i den ordningen jag skulle ha dom och sen limmade jag dit dom. :-) Jag har glömt två bilder i båten så dom ska klistras dit också, men jag kunde inte hålla mig tills dess haha! Så mysig grej att ha och nu vill jag fota massa mer med polaroiden så jag kan göra fler. Det blir som en IG-feed fast riktiga bilder med massa minnen som man sparar. Personligt och fint! Litet tips till er. :-) PUSS <3

//Good morning babes! As usual I’ve been awake for a few hours, but I’ve had electricians and AC-people here in the house so I’ve been focused on that. ;-) Life as a house owner, haha! We’re almost done with furniture for the house but the thing we haven’t done is paintings on the walls. It is SO hard but it makes such a big difference to make it homely. I wrote earlier about the polaroid camera I’ve been using this summer, so when we were at Ikea I bought some frames. I thought that I would make some “instagram feeds” in the frames to have on the wall. Such a cozy thing! I took the photos from the boat trip, put them on a paper that fit in the frame in the order I wanted them and then I just glued them on the paper. :-) I’ve forgotten two pictures in the boat so I’m gonna glue them on there too, but I couldn’t wait until I had them haha! Such a nice thing to have and now I just want to shoot more polaroids so I can make more. It’s like an IG-feed but with real pictures and memories you save. Personal and pretty! A small tip form me to you. :-) HUGS <3


23 kommentarer23 kommentarer om “IG-FEED FRAME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Looks really effective! so cool as well!

  http://carmelatte.co/10-tips-for-moroccan-style-decorating/

  Reply
 • Hey Janni,
  that’s such a good idea – very easy, chic but still personal. I am moving to a new apartment and I was thinking a lot about some photo decoration lately. Due to your blogpost I’m not feeling that “lost” and uninspired any more :D
  Thank you!
  Have a good day and enjoy the sun,
  xx Kathi

  Reply
 • Looks so good! I have a polaroid too, but always forget to use it, which is super sad, because it’s so fun to have the pictures afterward! :-)

  Reply
 • This is a great idea!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Janni.. I have a question about your nails :D Do you visit a nail studio or take care of them yourself? In pic seems like you have a gel nails.

  Btw IG frame is such a good idea!!

  Reply
 • Both! :-) Here I had them done with shellac, but I prefer regular nail polish to be honest. :-)

  Reply
 • Hej Janni,

  Lidt udenom snak, men hvor er skabet til jeres sko fra, det som i har i Monaco?

  Reply
 • Från Fly, en möbelbutik typ som Ikea. :-) Kram!

  Reply
 • Åh vilken toppen idée, så snyggt!

  Reply
 • So smart! I’ve already begun planning for my graduationday (student) it’s 3 years from now, HAHA! But I want to buy alot of disposable cameras. So everyone there can take random pictures! Then I can do something like this, like an scrapbook album!
  http://www.caloveline.com

  Reply
 • Haha I am also planning my graduation party and I still have two years left of medical school.

  Reply
 • Åh vilka fina bilder på er! <3 Kramis

  Reply
 • Hej Janni!! Är så kär i din kollektion med douchebag och vill verkligen inte missa din petite när den släpps. Har försökt att hitta vilken tid ni lanserar kollektionen men kan inte hitta det nånstans.. När släpps den?? <3

  Reply
 • Klockan 16.00 idag!! :D Xx

  Reply
 • Känner du någon gång att du lever ett liv som många andra anser är ett drömliv? Och vad är framgång för dig? Kram, jag tycker du är grym!❤️

  Reply
 • Absolut gör jag det, och jag försöker tänka på det och uppskatta det ofta. Det man inte visar dock är allt jobb/slit för att kunna leva som jag gör, det är mååånga timmar av hårt jobb och år av inte en ledig dag (jag älskar dock vad jag gör så jag väljer att inte ta ledigt). Framgång för mig är att ha folk runtomkring dig som du älskar, cheesy men sant. Framgång är även att jobba med något du älskar och när du vill jobba varje morgon. Om jag ska vara ärlig så är pengar inte något jag bryr mig om speciellt mycket, självklart är det fantastiskt att kunna köpa ett sånt här hus när jag är 28 år gammal och att köpa dyra väskor osv, men en väska tex är några timmars/dagars glädje och inget långvarit därav inte framgång för mig. :-) Hoppas du förstår vart jag vill komma, haha! KRAM!

  Reply
 • Du är fan bäst janni! Genuin och dina svar är så klockrena!❤️

  Reply
 • This is such a lovely idea to make :)
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • How do you edit your instagramphotos? Such an amazing feed!

  Reply
 • Lightroom or VSCO cam. :-) Xx

  Reply
 • Amazing idea and so lovely to look back at incredible memories!
  Your Instagram photos are so beautiful!
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • So cool! Love this idea. <3
  Love, Sandra / http://shineoffashion.com
  https://www.instagram.com/sandraslusna/

  Reply
 • Snälla säg mig vilket filter du använder på vsco eller Lightroom?
  Jag är käär i dina bilder :):) du är grym!

  Reply