WEDDING MOMENTS

God morgon hjärtan! Jag känner mig SÅ utvilad, har sovit som en stock och haft bra rutiner senaste tiden. Älskar det. Här kommer lite blandade bröllopsbilder, jag väntar fortfarande på fler bilder från middagen/festen och dagen innan och efter. :-) Så – det kommer när jag har dom! Här var Jon och Hans redo, stiliga killar. :-) Det var varmt den dagen, därav en halvnaken Benni haha!

//Good morning loves! I feel SO rested, I’ve slept like a baby and I’ve had good routines lately. Love it. Here are some mixed wedding pictures, I’m still waiting for more pictures from the dinner/party and the day before and after. :-) So – I’ll post those when I have them! Here Jon and Hans were ready, handsome guys. :-) It was hot that day, hence the half naked Benni haha!

Livia var redo och peppad! Fun fact – hon skulle vara brudnäbb och kasta blommor men eftersom hon varit igång hela dagen somnade hon typ 10 minuter innan vigseln. Så hon fick fortsätta sova istället så min syster kunde slappna av. ;-)

//Livia was ready and excited! Fun fact – she was supposed to be the flower girl but since she’d been doing things all day she fell asleep like 10 minutes before the ceremony. So she got to continue sleeping so my sister could relax. ;-)

Jag var också redo – så mycket glädje och pirr i kroppen! <3

//I was ready too – so much happiness and excitement in my body! <3

Hans var glad han också, haha! <3  //Hans was happy too, haha! <3

Efter “vår” lilla stund och first look – vi fick äntligen krama om alla och andas ut!

//After “our” little time and first look – we finally got to hug everyone and breathe out!

Som sagt – det var varmt den dagen haha! Jag hade ju mitt hår utsläppt vilket inte hjälper till om det är varmt, så jag fick en mänsklig fläkt där en stund (tack Hans!). Vi kände att solfjädrarna alla gäster fått var ett smart drag, haha!

//As I said – it was hot that day haha! I had my hair down which does not help if it’s hot, so I got a human fan for a while (thanks Hans!). We felt that the sun feathers we gave to the guests was a good choice, haha!

Ungefär 10 minuter innan ceremonin satt vi inomhus, i olika rum. Vi såg inte varandra men jag visste att dom satt där. ;-) Vi drack ett glas champagne, mina tjejer och jag på “min” sida och killarna på sin. Så mysigt var det! Förutom när Mira skulle steama sin klänning sista minuten när hon hade den på sig, hon fick ett riktigt oskönt brännsår på rumpan haha! Det gick bra iallafall. <3

//Around 10 minutes before the ceremony we sat inside in different rooms. We didn’t see each other but I knew they were there. ;-) We had a glass of champagne, my ladies and I on “my” side and the guys on theirs. It was so cozy! Except when Mira wanted to steam her dress last minute when she was wearing it, she got a pretty nasty burn mark on her ass haha! It went well anyways. <3

“Can I please have the rings? – Oh, where are they?”

“Something is coming down from the sky!”

“All good, found the rings!”. Haha!

Efter ceremonin med vår stjärna, vårt “adoptivbarn” Benni! <3

//After the ceremony with our star, our “adoptive child” Benni! <3

Dessa engånskameror, vi har lämnat in en heel del för framkallning så jag väntar med spänning! :-) Här är fina Oskar som i vanliga fall är fotograf, ska bli spännande att se vad han kunde fånga med den här haha!

//These disposable cameras, we gave lots of them in for development so I’m waiting with excitement! :-) Here’s amazing Oskar who’s usually a photographer, it will be interesting to see what he could capture with this haha!

Redo för middag och fest, haha! Killgänget! <3 Vi tjejer tog en likadan men min mamma trodde det var en tävling, så hon är längst fram och tar över bilden när hon springer för livet, hahaha! Ska be Fabian och Marcus om den bilden så jag kan visa er! Min underbara mamma, haha! <3 Åååh vill bara göra om allt NU! Hoppas ni får en fin dag babes så hörs vi sen, och PS PS PS – idaaaag släpps min kollektion för Douchebags!!! Iiih!!! Kl. 16.00 släpps den så håll utkik! :D Massa kärlek <3

//Ready for dinner and party, haha! The guy crew! <3 Us girls took a similar one but my mom thought it was a competition, so she’s in the front taking over the entire picture when she’s running for her life, hahaha! I will ask Fabian and Marcus for that picture so I can show you! My amazing mom, haha! <3 Oh I just want to do it all over again NOW! Hope you’re having a great day babes and I’ll talk to you later, and PS PS PS – today my collection for Douchebags is released!!! Iiih!!! At 4pm CET it’s live so stay tuned! :D Lots of love <3

<3 Photos by Fabian Wester and Marcus Olsson. <3

18 reaktioner på “WEDDING MOMENTS”

 • Liena Snow says:

  Wonderful photos! Your wedding is an absolute dream and a fairytale! So so beautiful!
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

 • Wenla says:

  Jag älskar all bröllopsbilder, mera!! En fråga, jag märkte att du har ändrat texten i fältet till janniolssondeler.com men hade du tänkt ändra namnet också på din sida där högst uppe? Och hur har ni tänkt med era youtube namn då ni båda har där ännu ”originala” hehe. Ps. Har inte riktigt hängt med att varför heter Benni också olsson deler på hans IG??

  Ha en underbar dag

  • janni says:

   Tack!! :D Jaa nu har jag bytt, haha! Får se hur vi gör med YT dock, vet inte exakt hur man byter osv. Benni bytte som ett skämt, och han är ju “en i familjen” nu så han har kvar det. ;-) Kram!

 • Erika says:

  Såå underbara bilder. Älskar bilden på dig, Hans och Jon när de fläktar på dig, så tagen i stunden och sååå mycket kärlek i den bilden! Älskar din blogg men brukar sällan skriva nåt men nu var jag tvungen. Lycka till med väskförsäljningen, hoppas man hinner köpa en. :-)
  Erika

 • Amanda says:

  Åh älskar bilderna! Ert bröllop är verkligen drömbröllopet, så härligt och fint!

 • Mamma says:

  Det var en tävling … ;)
  Kolla killarnas bild… puss o kram <3 Jag vill verkligen ha bilden, den var sååå bra och jag VANN! :)

 • Bianca says:

  Hi Janni,
  Love all the wedding photos – keep them coming, they certainly show what an amazing day you had, congrats. Loved the photo of you both separated by the wall while waiting to start the ceremony, so funny!
  I love the look of your new DB collaboration, could you send Jon some feedback please. Could DB starting shipping to Australia! I would definitely buy quite a few bags (we are a family of 5) but there is no international shipping. Definitely something to work on. I hope your collection sells well (which I am sure it will). Cheers, B

 • Rose says:

  Hej Janni,
  har väntat med att köpa “the petite” väskan. När klockan stod på 15:57 gick jag in på hemsidan för att vara beredd på att lägga en beställning men det stod att väskan redan var slut.

  Jag trodde att ni började sälja exakt klockan 16:00. Är så ledsen för att jag inte fick tag i en. Blir det en Restock av “the Petite”?

  • janni says:

   Så ledsen för det, tyvärr var det inget jag kunde påverka! Vi sa launch kl 16, men hemsidan gick live tidigare för att se att allt såg rätt ut osv och dom trodde inte att folk skulle vara inne och shoppa innan dess. KRAM!

 • Keela says:

  Adoptivbarn barn? Förklara gärna! Underbara bilder; kram!!

 • Ida says:

  Hej Janni! Jag (som många andra) gick också in på hemsidan kl.16 (då du sagt att väskorna skulle släppas) men då var vissa redan slutsålda? Såå tråkigt att jag inte fick tag på den beiga petite🙁

 • Alise says:

  Vem är Benni?!

 • Jenny says:

  Love love love you and your husband!!

 • sara nena says:

  The two windows shot is GREAT

  http://7-sevendays.blogspot.com/

 • Anonymous says:

  Hi Janni.
  From where did you purchase your specialized fans?

Leave a Reply

Your email address will not be published.