POOL DAY

Pool time at home. <3 My favorite pool in the entire world.  My swimsuit is from Loavies.

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Jag mår bra, hade en lugn kväll och lugn morgon. Igår kom Alexandra hit så vi åkte till Burger Bar när hon kom fram och åt middag – sötpotatispommes i mitt hjärta! <3 Det finns veggie-burgare där och annat, så glad att ställen här i Marbella har börjat tänka på det också när man själv försöker. :-) Efter det blev det en “bio” här hemma och vi gick och la oss ganska sent… Vi vaknade upp pigga iallafall, så det var skönt! Idag blir det antingen poolen hela dagen eller så åker vi ut en sväng med båten. Vi har inte bestämt ännu! Jag brukar ju alltid rösta för båt men när man får ligga vid den här poolen så känns det ganska okej också. Känns fortfarande som jag ligger vid en beach club och inte vid mitt hus… Galen känsla, haha! Kunde aldrig drömma om att det skulle bli såhär bra. Nu blir det kaffe och sen ska vi bestämma oss, PUSS <3

//Good morning babes! How are you? :-) I feel great, had a calm night and a calm morning. Last night Alexandra came here so we went to Burger Bar when she arrived for dinner – sweet potato fries in my heart! <3 They have veggie burgers there and lots of other things, so happy that places here in Marbella have started to think about this too when you’re trying yourself. :-) After that we had “cinema”-night at home and went to bed pretty late… We woke up energized anyways, so that was nice! Today we’ll either hang out by the pool all day or we’re going out with the boat. We haven’t decided yet! I usually always vote for boat but when you get to hang out by this pool it feels pretty okay too. Still feels like I’m laying at a beach club and not in my house… Crazy feeling, haha! I could never dream about it turning out this good. Now we’re gonna have coffee and then decide, HUGS <3

17 reaktioner på “POOL DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.