FOGGY

A beautiful day on the water ending up with us trying to find our way back… Haha!

God morgon hjärtan! Jag är SÅ glad idag för jag fick äntligen krama om Jon imorse, han kom tillbaka hit tidigare än planerat. :-)) Ingen är gladare än jag, haha! Igår bestämde vi oss för att åka ut med båten iallafall, när vi kom ner till hamnen så låg det en dimma över vattnet så vi väntade för att se vad vi skulle göra. Efter ett tag släppte dimman så vi åkte ut och körde mot Nikki Beach där vi ankrade utanför. Vi beställde ut sushi till båten (lyckan när dom var veggie-sushi!!) och hängde där i några timmar. Sen kom dimman tillbaka… Snacka om läskigt, haha! Som tur är hade vi min grymma pappa som kapten så vi kom hem hela och rena, men lite läskigt var det. Det blev ett riktigt äventyr! ;-) Efter det handlade vi lite middag och gick en promenad med Maxi uppe i bergen. Han blev så glad för lite motion, det har varit så varmt så vi har inte gått promenader med honom. Igår gick vi vid 8 på kvällen när det var svalare och han sprang upp och var så glad. Sötnosen! Nu ska jag mysa med Jon, så skönt att ha honom hemma. PUSS <3

//Good morning loves! I’m SO happy today because I got to hug Jon this morning, he got back earlier than planned. :-)) No one is happier than I am, haha! Yesterday we decided to go out with the boat in the end, when we got to the port it was a fog over the water so we waited to see what to do. After a while the fog went away so we went out and drove to Nikki Beach where we anchored. We ordered sushi to the boat (the happiness when they had veggie sushi!!) and hung out there for a few hours. Then the fog came back… Talk about scary, haha! Luckily we had my amazing dad as a captain so we got back to the port safe, but it was a bit scary. A true adventure! ;-) After that we went to the grocery store and then went out for a walk with Maxi in the mountains. He got so happy to get some walking, it’s been so hot so we haven’t been out with him for walks. Yesterday we walked at 8 pm when it was colder and he ran up and was so happy. Cutie! Now I’m gonna cuddle with Jon, feels so good to have him back. HUGS <3

14 reaktioner på “FOGGY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.