Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:49 | August 8, 2018

PORTUGAL STOP

RayBan glasses/ Necklace from the market/ Gina Tricot top (here!)/ Storets pants/ Nelly shoes (here!)  – adlinks

God morgon babes! Den här gången från Portugal. :-)) Vi körde heela dagen igår, tog oss ca 8 timmar från dörr till dörr. Vi trodde det skulle gå snabbare men google maps skickade oss på den “snabbaste” vägen vilket var landsvägar nästan hela vägen. Så fint men det går ju lite långsammare än motorväg. :-) Vi åkte förbi så många fina kyrkor och borgar, och var tvungna att stanna när vi åkte förbi detta. Så ballt, mitt ute i ingenstans var det! Idag har vi möten hela förmiddagen och efter det ska vi börja röra oss tillbaka, det blev en snabb visit men härligt att kunna hoppa in i bilen och köra till ett annat land. Nu blir det frukost och sen möten. Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! This time from Portugal. :-)) We drove all day yesterday, it took us 8 hours from door to door. We thought it would be quicker but google maps sent us the “quickest” way which were country roads almost the entire way. So pretty but it’s a bit slower than the highway. :-) We drove by so many beautiful churches and castles, and we just had to stop when we passed this. So cool, in the middle of nowhere! Today we have meetings the entire day and after that we’re heading back, this is just a quick visit but nice to just get in the car and drive to another country. Now we’re gonna have breakfast and then meetings. Talk later, HUGS <3


13 kommentarer13 kommentarer om “PORTUGAL STOP”

  Haha ser ut som snickarbyxor;) Smaken är som baken!
  Kram,
  Nelly x

  Reply

  Hej Janni,
  Jag har en kanske lite jobbig fråga men känns som att du har bra koll. Min kille fyller 30 och vi ska överraska honom med en resa. Han vill gärna åka till varmare breddgrader men han fyller år i oktober och jag är flygrädd och vi är så många så vill gärna hålla oss inom Europa.
  Så jag skulle vilja ha tips på antingen om du vet något soligt land i början på Oktober som är härligt eller om du ha tips på något lite lyxigare resmål i Europa dit man kanske kan åka några dagar.
  Ni bor ju även i Monaco, så tänkte att du kanske hade bra koll på Frankrike den tiden på året och vart man ska åka och man vill skämma bort någon?

  Reply

  You should’ve come to Porto, Portugal!! Its the most incredible city and as the most incredible photo spots!!! Haha

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här