AFTERNOON ACTIVITY

Hat and necklace from the market/ Monday Swimwear sarong

Good morgon hjärtan! Hoppas ni har en fin helg so far. :-) Våran har varit lugn och skön, har till och med legat vid poolen och tagit det lugnt. Vi lyssnade på en spanska-kurs i typ 1,5 timme igår, perfekt grej att göra om du ligger och solar. Nu kan jag lite mer spanska än innan, jag läste faktist spanska tre år i skolan så lite minns jag även om det var länge sedan. ;-) Något jag ska bli bättre på dock är att läsa böcker! Jag älskar att läsa och fastna i en bok. Bygga ihop sin egna lilla bild av boken med hjälp av författaren, det gillar jag. Blir ofta besviken på filmer efter jag läst boken däremot, det ser aldrig likadant ut som i mitt huvud haha! Vi har bara massa gamla böcker här hemma som jag redan läst, så jag ska försöka leta efter några här. Föredrar att läsa böcker på svenska, men engelska funkar också. :-) Spanska böcker är liite tidigt, men jag kommer dit efter några fler timmars spanska-kurs haha! Nu ska vi byta om och åka till en beach club för att fira en vän som fyller år! Jag tror det är ett ganska nytt ställe här så jag berättar efteråt hur det var. PUSS <3

//Good morning loves! Hope you’re having a nice weekend so far. :-) Ours has been calm and chill, we even hung out by the pool and just took it easy. We listened to a spanish class for about 1,5 yesterday, the perfect thing to do while laying in the sun. Now I know a bit more spanish than before, I actually had spanish classes for three years in school so I remember some even though it’s been a while. ;-) Something I want to get better at though is reading books! I love to read and get soaked in to a book. Build your own pictures in your head with help from the writer, I like that. I often get disappointed when I see the movie after reading a book, it never looks the same as in my head haha! We only have old books here that I’ve already read, so I’m gonna look for some new ones here. I prefer to read books in swedish, but english works too. :-) Spanish books are a biit too soon, but I’ll get there after a few more hours of spanish classes haha! Now we’re gonna change and head over to a beach club to celebrate a friend who has her birthday! I think it’s a pretty new place so I’ll tell you how it is afterwards. HUGS <3

29 reaktioner på “AFTERNOON ACTIVITY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.