Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:17 | August 15, 2018

PINK

Storets dress/ DBxJanni bag (here!)/ Superga shoes

Good morgon babes! Hoppas ni har en fin start på dagen. Jag kollade precis nyhetsmorgon och såg om bron som rasat i Genoa… Så hemskt och så nära hem för oss, vilket gör att det känns mer “verkligt” på något sätt. Jag vet inte hur många gånger vi har åkt över den där bron, varje gång vi åker mot Italien tex. Så obehagligt och läskigt, jag lider med alla som är drabbade. <3 Ja hur går jag vidare med det här inlägget efter jag startat det såhär, hade inte riktigt planerat att skriva något om det nu men kan inte sluta tänka på det och googlar updates hela tiden. Ni får se en outfit jag hade på mig för någon dag sedan, rosa klänning och rosa skor vid en vägg med rosa blommor. Rosa är och kommer alltid vara en av mina favoritfärger. <3 Hörs senare, massa kärlek!

//Good morning babes! Hope you’re having a nice start of the day. I just watched the morning news and saw about the bridge that collapsed in Genoa… So sad and so close to home for us, which makes it feel more “real” in a way. I don’t know how many times we’ve been driving on that bridge, every time we go to Italy for example. So scary and sad, I feel so sorry for everyone involved. <3 Not sure how to continue with this post after starting it like that, I wasn’t really planning to write about it but now I can’t stop thinking about it and I google for updates all the time. You’ll get to see an outfit I wore a few days ago, a pink dress and pink shoes by a wall with pink flowers. Pink is and will always be one of my favorite colors. <3 Talk later, lots of love!


16 kommentarer16 kommentarer om “PINK”

  Så tragiskt! Jag har ett ganska stort katastroftänk och har du tänkt tanken ett antal gånger att broar ska rasa..

  Reply

  What are your thoughts on the earthquakes in Lombok? Isn’t this also “home” to you,as Jon bought land there ?

  Reply

  It’s so sad of course, I feel so much for everyone affected! :-( It’s not like my second home since I’ve only been there once, Jon bought land when he was there alone so I haven’t even seen it and nothing is built yet but luckily that was not affected at all from the earthquake. Xx

  Reply

  Lyssnade på din pappa idag i framgångspodden, herregud så bra han är! Och jag glädjer mig över att du har fått en så bra pappa! Ni är fantastiska allihop! ❤️

  Reply

  Ja visst är han grym, min fina pappa! :-) Kram och tack! <3

  Reply

  Jag skulle tycka att det var kul om du bytte header ganska ofta typ varannan månad så den liksom representerar vad du gör ”nu”.

  Reply

  Hahaha, jaa alltså I need to change nu! :-) Kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här