NIGHT WALKS

The best time to go for a walk – right after sunset. <3

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Jag mår super, känner mig lugn och utvilad. Den här sommaren har varit den vi gjort “minst” saker på tror jag, efter bröllop, renovering och klädmärke då haha! Kanske låter konstigt, men vi har verkligen spenderat tid i huset största delen av sommaren. Mina morgonrutiner består av att vakna, dricka en kaffe, gå en promenad i 45-55 minuter, äta frukost, maila/jobba lite, köra ett träningspass och sen hänga hemma hela dagen typ. Vi brukar gå en promenad med Maxi på kvällarna, det är ingen rutin men jag vill att det ska bli. Finns inget skönare sätt att avsluta dagen på och det är såklart extra härligt när man ser hur glad Maxi blir. :-) Fina killen och världens snällaste hund. <3 Vi har vår “hemliga” promenad, vi är oftast ensamma där och brukar kunna släppa Maxi lös men nu under sommaren är vi lite mer försiktiga med det om det skulle komma andra hundar. Här i Spanien räknas Maxi som “dangerous dog” (rasen) så han måste vara kopplad, men lika glad är han för det. Mysigt att gå på promenad med familjen också, jag älskar family time. Nu – emails och sen träning! PUSS <3

//Good morning babes! How are you? :-) I feel great, I feel calm and rested. This summer has probably been the one we’ve done the “least” things I think, after wedding, renovation and clothing brand haha! Might sound weird, but we’ve really spent time in the house most of the summer. My morning routines consist of waking up, have a coffee, go for a walk for about 45-55 minutes, have breakfast, emails/work a bit, do a workout and then hang out at home. We usually go for a walk with Maxi in the evening, it’s not a routine but I want to make it one. There’s no better way to end the day and of course extra nice when you see how happy Maxi gets. :-) The nicest dog in the world. <3 We have our “secret” route, we’re usually alone there and most of the time we can let Maxi loose but now during summer we’re a bit more careful if there would be any other dogs around. Here in Spain Maxi counts as a “dangerous dog” (his breed) so he has to be in the leash, but he’s just as happy anyways. Cozy to go for a walk with the family too, I love family time. Now – emails and then workout! HUGS <3

15 reaktioner på “NIGHT WALKS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.