B-DAY BREAKFAST

Happy birthday to my beautiful and amazing husband today! <3

God morgon hjärtan! Idag är ingen vanlig dag, det är Jons födelsedag!! :D Benni och jag vaknade tidigt, fixade tårtan (som tyvärr inte var home made, haha) och en stor kaffe. Vi sjöng såklart och Jon vaknade till tårta och tända ljus. För mig är födelsedagsmorgonen det viktigaste, jag vill helst vakna av sång och något gott så självklart skulle Jon få det också. :-) Efter det fixade vi en stoor frukost och min pappa och mina småbröder kom hit och åt. En mysig långfrulle som vi verkligen borde ha oftare. Det kändes som en riktig helgfrukost som vi aldrig har, haha! Planen för dagen är att fira Jon, åka båt och äta en god lunch på båten och senare ikväll blir det nog middag ute någonstans. Vi har inte bestämt vart ännu men jag tänker att Jon får välja. :-) Grattis igen världens finaste älskling/människa/man – jag älskar dig. <3 Hörs senare, PUSS!

//Good morning loves! Today’s not a regular day, it’s Jon’s birthday!! :D Benni and I woke up early, set up the cake (which unfortunately wasn’t home made, haha) and a huge coffee. We sang of course and Jon woke up by cake and candles. For me the birthday morning is the most important, I prefer to wake up by a song and something nice to eat so of course Jon had to get that too. :-) After that we made a huge breakfast and my dad and little brothers came here to eat. A cozy and long breakfast that we really should do more often. It felt like a real weekend breakfast that we never have, haha! The plan for the day is to celebrate Jon, go on the boat and have a nice lunch on the boat and later tonight we’ll probably have dinner out somewhere. We haven’t decided where yet but I’m thinking that Jon gets to decide. :-) Happy birthday again the most amazing human being/partner/husband – I love you. <3 Talk later, HUGS <3

18 reaktioner på “B-DAY BREAKFAST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.