SEASHELLS

Necklace from the market/ ByMalina set/ Bag from Revolve (old)/ Nomadic State of mind shoes (here!)

God morgon babes! Vi hade en fantastisk dag igår, väldigt lugn och skön. :-) Vi åkte båt ut till Nikki Beach där vi ankrade och badade/hängde exakt hela dagen. När man ligger där kan man beställa ut mat från Nikki Beach så vi beställde massa olika, riktigt gott. Dom hade en summer bowl som var vegansk och supergod, resten åt sushi men jag kände faktiskt när det kom att jag inte var sugen. Konstigt, haha! Vi kom tillbaka till Puerto Banus runt 20.00 så vi var verkligen ute hela dagen. Vi åkte hem till oss och lagade pyttipanna till grabbarna och Benni och jag åt tofu med sötpotatis från dagen innan. Lyxig födelsdagsmiddag för Jon men det var det han ville, haha! Så skön och lugn dag. :-) Här kommer en outfit många har frågat om efter en av Jons vloggar, jag är liite för besatt av snäckor… Ni vet hur länge jag haft min fotlänk med snäckor, så ingen blev gladare än jag när det blev “trendigt” med snäckhalsband som när man var liten haha! Matchade med snäck-väska och snäckor på setet, beachy och härligt. :-) Planerna för dagen vet jag inte riktigt, jag är lite sugen på att ta elcykeln och åka någonstans för lunch. Ska försöka få med mig Jon på den planen. Ha en fin dag, massa kärlek <3

//Good morning babes! We had a great day yesterday, very calm and cozy. :-) We took the boat to Nikki Beach where we anchored and swam/hung out all day. When you’re there you can order food to the boat from Nikki Beach so we ordered a lot, really tasty. They had a summer bowl that was vegan and super nice, the rest had sushi but I actually felt that I didn’t want any. Weird, haha! We came back to Puerto Banus around 8pm so we were really out all day. We went home to us and made “pyttipanna” (classic swedish dish) to the boys and Benni and I had tofu with sweet potatoes from the day before. Luxury b-day dinner for Jon but that was what he wanted, haha! Such a chill and cozy day. :-) Here’s an outfit many have been asking about since one of Jon’s vlogs, I’m a biit too obsessed with seashells… You guys know how long I’ve been wearing my seashell anklet, so no one was happier than I was when seashell-necklaces got “trendy”, I remember that from when I was a kid haha! I matched it with a seashell-bag and seashells on the set, beachy and nice. :-) The plan for the day is not set, I kinda feel like taking the electric bikes and go somewhere for lunch. I’m gonna try to get Jon to join me on that one. Have a great day, lots of love <3

16 reaktioner på “SEASHELLS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.