Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:56 | August 20, 2018

AVOCADO/BANANA CHOCOLATE MOUSSE

Super simple dessert – made with avocado, banana and cacao. <3

Igårkväll gjorde jag kanske världens enklaste efterrätt och den var riktigt smarrig om man gillar choklad. :-) Jag har inte lagat så mycket mat som jag gjort senaste veckan på säkert 1 år, haha! Vi var sugna på något gott men ändå nyttigt, så jag googlade lite recept och kom på detta jag ätit en gång på ett “hälsoställe”. Det du behöver är (för 3 personer): 2 bananer, 2 avokados och 6 matskedar kakao. Jag la allt i mixern och la till liite vatten (kan vara gott att ha i kokosmjölk, ska prova nästa gång!) och mixade, det blev så fluffigt och gott! Man känner verkligen inte smaken av varken banan eller avokado, det gör den bara fluffig och fräsch. :-) Den smakade väldigt mycket choklad, vilket jag älskar haha! Avslutade med att toppa den med hackade cashewnötter och lite kokos – riktigt bra kombo faktiskt. Jon och Benni gillade det också. :-) Perfekt litet snack om man är sugen på något gott. Nu ska vi kolla film, vi kom precis hem från en promenad i bergen med Maxi. PUSS <3

//Yesterday night I made possibly the easiest dessert ever and it was so yummy if you like chocolate. :-) I haven’t cooked as much as I have the last week in probably a year, haha! We wanted something sweet but still healthy, so I googled some recipes and remembered this that I’ve had once at a “health place”. What you need (for 3 people): 2 bananas, 2 avocados and 6 tablespoons of cacao. I just put it in the mixer and added a biit of water (might be good to add coconut milk, I’ll try that next time!) and mixed it, turned out so fluffy and good! You really can’t taste the banana or avocado, it just makes it fluffy and fresh. :-) It tasted a lot of chocolate, which I love haha! Finished it off by topping it with chopped cashew nuts and coconut – a great combo actually. Jon and Benni liked it too. :-) A perfect snack if you feel like having something tasty. Now we’re gonna watch a movie, we just got back from a walk in the mountains with Maxi. HUGS <3


21 kommentarer21 kommentarer om “AVOCADO/BANANA CHOCOLATE MOUSSE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • This looks scrumptious and like the perfect healthy and satisfying mid afternoon or evening treat! I love how all the ingredients are super natural and how you said it turned out super fluffy. Seems perfect for me. One thing that really bugs me is when people think being “healthy” means not eating sweets. Because eating sweets like this are fabulous and have some of the best ingredients in the world in it. I’m definitely going to go make this tonight considering I ave tons of ripe bananas. :) xx

  http://www.beingisabella.com

  Reply
 • This is too good!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • I have just now realized you have a new domain name – nice 👌😉😺

  Reply
 • Ser supergott ut! Måste testa nån gång!!😍
  https://nouw.com/filippaml

  Reply
 • Åh vad gott det ser ut och bra tips! :-D Kramis

  Reply
 • Så roligt att du delar med dig av recept! 😊 väldigt uppskattat!

  Reply
 • I would really like to try it! X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Looks really yummy and that it is a healthier option makes it even better ;)

  xoxo from Munich,
  Emilie LA MODE ET MOI

  Reply
 • Är det tre eller sex månader varje år som du och Jon förväntas vistas i Monaco för att behålla er status som bosatta där?
  Monaco har ju tre olika typer av carte de séjour.
  Nu när ni har ett så fint hem i Marbella förstår jag om ni hellre vistas där än i lägenheten.

  Reply
 • Svarade på din kommentar som var exakt likadan under ett annat inlägg :-)

  Reply
 • Oh, I love that so much! Thanks for the recipe. <3
  Love, Sandra

  Reply
 • Testade detta idag, mums! Det var så mycket godare än jag trodde. Tack! Betyg 9.5! ;-)

  Reply
 • Hahaha taack, 9,5 är ju gryyymt!!! ;-) Kram!

  Reply
 • Ohh I will definitely try it out <3

  http://carmelatte.co/

  Reply
 • I tried this and it is sooooo good. THANK YOU for this wonderful recipe… will be having dessert every day now i guess :D

  Reply
 • Hej janni! Jag och min mamma har precis flyttat till marbella. Vi undrar vart ni brukar gå med maxi i bergen? Ser så fint ut och vi har tre hundar som det är jobbigt med att gå där där finns mycket folk. Även vart kan man parkera eller går ni upp därifrån ni bor?
  Kram <3

  Reply
 • Vi går lite olika, ibland här i Benahavis och ibland närmre Marbella! :-) Kram!

  Reply
 • I added a bit of cinnamon and a tiny bit of honey-and I liked it a lot!!
  More receipts like this please!!:-)

  Reply
 • Wow, have to try that! :D Xx

  Reply
 • Damn.. this looks good and so easy to make! Gonna try this soon :D I love you share these kind of super easy recipes! x

  Reply
 • I did it! It was sooooo delicious ! I added also honey and nuts with salt and coco and it was great ! thanks Janni for that !

  Reply