WHITE SHIRT

Storets shirt (similar here!)/ Chanel bag/ Nelly shoes (here!)  – adlinks

God morgon hjärtan! Hoppas ni har en fin morgon. :-) Jag kör vidare med mina rutiner här, morgonpromme och frulle på balkongen till nyhetsmorgon. Kan inte tröttna på det. Jag har insett att den här sommaren är den jag fotat minst outfits på, och det beror nog på att vi varit i huset så mycket och jag glider mest runt i bikini eller träningskläder typ, haha! När vi åker till OCCO byter jag om dock, så det är typ då jag fotar outfits. ;-) Här var en enkel look som alltid funkar, en vit oversized skjorta och klackar. Jag hade shorts under då jag trodde att skjortan var längre, men när jag tog på mig den insåg jag hur kort den var. ;-) Jag gillar korta klänningar men man ska känna sig bekväm också, vill ju kunna böja mig ner utan att visa allt om ni förstår haha! En enkel och skön look iallafall som jag kommer köra på i höst fast med boots och en mysig stickad tröja över. Jag börjar bli lite sugen på höst-looks, konstigt nog… Jag som älskar sommaren och kläderna man har då. Hur känner ni? Sommar forever eller längtar ni till höst? Hörs sen, PUSS <3

//Good morning loves! Hope you’re having a great morning. :-) I’m continuing with my routines here, morning walk and breakkie on the balcony while watching the morning news. Can’t get tired of it. I’ve realized that this summer is the one I’ve shot the least outfits, it’s probably because we’ve hung out most of the time in the house and I’m mostly wearing bikinis or workout clothes, haha! When we’re going to OCCO I wear normal clothes though, so that’s when I shoot outfits. ;-) Here’s a simple look that always works, a white oversized shirt and heels. I wore shorts under since I first thought the shirt was longer, but when I put it on I realized how short it was. ;-) I like short dresses but you also want to feel comfortable, I want to be able to bend down without showing everything if you know what I mean haha! A simple and comfy look anyhow that I will wear this fall but with boots and a cozy knitted sweater. I’m starting to long for fall looks which is weird… I love summer and the clothes you wear then. How do you guys feel? Summer forever or are you looking forward to fall? Talk later, HUGS <3

17 reaktioner på “WHITE SHIRT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.