Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:23 | August 21, 2018

WHITE SHIRT

Storets shirt (similar here!)/ Chanel bag/ Nelly shoes (here!)  – adlinks

God morgon hjärtan! Hoppas ni har en fin morgon. :-) Jag kör vidare med mina rutiner här, morgonpromme och frulle på balkongen till nyhetsmorgon. Kan inte tröttna på det. Jag har insett att den här sommaren är den jag fotat minst outfits på, och det beror nog på att vi varit i huset så mycket och jag glider mest runt i bikini eller träningskläder typ, haha! När vi åker till OCCO byter jag om dock, så det är typ då jag fotar outfits. ;-) Här var en enkel look som alltid funkar, en vit oversized skjorta och klackar. Jag hade shorts under då jag trodde att skjortan var längre, men när jag tog på mig den insåg jag hur kort den var. ;-) Jag gillar korta klänningar men man ska känna sig bekväm också, vill ju kunna böja mig ner utan att visa allt om ni förstår haha! En enkel och skön look iallafall som jag kommer köra på i höst fast med boots och en mysig stickad tröja över. Jag börjar bli lite sugen på höst-looks, konstigt nog… Jag som älskar sommaren och kläderna man har då. Hur känner ni? Sommar forever eller längtar ni till höst? Hörs sen, PUSS <3

//Good morning loves! Hope you’re having a great morning. :-) I’m continuing with my routines here, morning walk and breakkie on the balcony while watching the morning news. Can’t get tired of it. I’ve realized that this summer is the one I’ve shot the least outfits, it’s probably because we’ve hung out most of the time in the house and I’m mostly wearing bikinis or workout clothes, haha! When we’re going to OCCO I wear normal clothes though, so that’s when I shoot outfits. ;-) Here’s a simple look that always works, a white oversized shirt and heels. I wore shorts under since I first thought the shirt was longer, but when I put it on I realized how short it was. ;-) I like short dresses but you also want to feel comfortable, I want to be able to bend down without showing everything if you know what I mean haha! A simple and comfy look anyhow that I will wear this fall but with boots and a cozy knitted sweater. I’m starting to long for fall looks which is weird… I love summer and the clothes you wear then. How do you guys feel? Summer forever or are you looking forward to fall? Talk later, HUGS <3


17 kommentarer17 kommentarer om “WHITE SHIRT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • White just looks perfect on your tanned skin :) And the shoes are a lovely colour splash – nice!

  xoxo from Munich,
  Emilie LA MODE ET MOI

  Reply
 • Too in love with this dress!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com

  Reply
 • Jag längtar alltid till hösten och att få klä på mig mer än ett lager! Stickade tröjor, långa byxor osv. Looove it! Så skönt att liksom få ta på sig kläder och skönt sen att kunna ta av sig om man blir för varm. Det har ju inte riktigt gått denna sommar… haha!
  Ha en fin dag och hälsa Jon på hans namnsdag! :)

  Reply
 • Haha, I feel ya! ;-) Det är ju så mysigt med stickade tröjor och lager på lager… kommer säkert ångra den meningen om ett tag haha!

  Reply
 • Är det tre eller sex månader varje år som du och Jon förväntas vistas i Monaco för att behålla er status som bosatta där?
  Monaco har ju tre olika typer av carte de séjour.
  Nu när ni har ett så fint hem i Marbella förstår jag om ni hellre vistas där än i lägenheten.

  Reply
 • Svarade på din kommentar som var exakt likadan under ett annat inlägg :-)

  Reply
 • Can’t get enough of summer. I’m not ready for fall yet!

  Xx http://www.theactivespirit.com/

  Reply
 • I was actually looking through some pictures from last fall/winter and now I really feel like boots and scarfs :)
  One question though, old videos/pictures are not visible anymore (page 515+), I am reading back all the posts :D
  Love your blog <3

  Reply
 • I’ll check with the team Asap! Xx

  Reply
 • I cannot wait for fall to come!(Being in AZ it is way too hot here in the summer). I love wearing my fall/winter outfits.

  Reply
 • Oh, wow, I love it! <3
  Love, Sandra / http://shineoffashion.com
  https://www.instagram.com/sandraslusna/

  Reply
 • Så himla snyggt verkligen! :-D

  Reply
 • Love this outfit! X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Jag gillar lyxen med att faktiskt ha årstider! Att kunna njuta av varje årstid är något jag har försökt tvinga mig själv till under åren haha
  Sommaren är ju alltid fantastisk men jag är lite som du och ser fram emot höst-kläder och myset som kommer med det :P Tror det är viktigt att se det fina med dom olika tiderna på året så att man inte blir galen haha

  Reply
 • Love this look, specially shoes and accessories!
  xx
  Claudia
  http://www.trendenciesblog.com

  Reply
 • The simplest outfits are the best <3 I love it!

  http://carmelatte.co/

  Reply
 • love that pop of blue

  http://7-sevendays.blogspot.gr/

  Reply