OUR PHOTO PRESETS AVAILABLE!

Jon and I FINALLY made presets for you guys (together with our friend Oskar Bakke <3), find them HERE!

You can buy the “Janni pack”, “Jon pack” or one with all of them.

ÄNTLIGEN! Alltså äntligen har vi tagit tag i något ni frågat om i säkert 1-2 års tid. Något jag får frågor om dagligen. Vi har gjort presets/filter till Lightroom!!! :-)) Det har varit så svårt att ta tag i för vi redigerar så olika beroende på bilden, och vi vill såklart att om vi gör filter så ska det vara en stor skillnad och dom ska kännas 100%. Det gör det nu och vi har 16 filter totalt. :-) Vi har fått hjälp av vår grymma vän och fotograf Oskar Bakke, han var den som hjälpte mig med Lightroom från start så jag har honom att tacka för mina redigeringsskills. ;-) Vi har gjort tre olika paket, ett “Janni pack”, ett “Jon pack” där båda har 8 filter var för en mindre summa och sedan har vi det stora paketet med alla filter. :-) Hur man gör för att få in filter kan ni läsa steg för steg på hemsidan som ni kommer till HÄR! :-) Bilderna ovan är några före/efter där vi enbart lagt på våra presets, så utefter det kan man leka vidare (med exponering, skuggor osv) men jag tycker det funkar perfekt som det är med bara filtret. :-) Hoppas ni är lika glada som vi är, det tog sitt lilla tag men vi ville få till det så bra det bara gick! Massa kärlek <3

//FINALLY! Oh finally we did something that you guys been asking about for probably 1-2 years. Something I get questions about daily. We’ve done presets/filters for Lightroom!!! :-)) It’s been so hard to start with since we edit so differently every time depending on photos, and of course we wanted to make filters that are very different from each other and we wanted it to feel 100%. That’s how it feels now and we have 16 filters in total. :-) We’ve gotten help from our amazing friend and photographer Oskar Bakke, he was the one helping me with Lightroom from the beginning so I have him to thank for my editing skills. ;-) We’ve made three different packs, a “Janni pack”, a “Jon pack” where both have 8 filters each and costs less and then we have the big package with all the filters. :-) You can find how you import the filters to your lightroom on the website (step by step), and you get to the website HERE! :-) The pictures above are some before/after where we only added our presets, so after that you can play around (with exposure, shadows etc) but I think it works perfect with just the filter. :-) Hope you’re as happy as we are, it took a while but we wanted to make it as good as possible! Lots of love <3

43 reaktioner på “OUR PHOTO PRESETS AVAILABLE!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.