MARBELLA MOMENTS

Pool time och spännande reflektioner. <3  //Pool time and interesting reflections. <3

Hänga med familjen, här med min fina pappa och Thor. <3

//Spend time with the family, here with my amazing dad and Thor. <3

Det vi helt klart har ätit mest av den här sommaren – OCCO. Yum!

//What we’ve been eating the most of for sure this summer – OCCO. Yum!

Vi har ju mest brummat runt i golfbilen, men ibland åker vi med den här när vi ska lite längre. :-) Specialaren, haha!

//We’ve mostly been driving around in the golf cart, but sometimes we take this one when we’re going a bit further. :-) The special one, haha!

Mycket häng med den här sötnosen – som den här sommaren äntligen är min man. <3 Som jag älskar att hänga med honom. Ville bara dela med mig av lite moments från Marbella och den här sommaren, känns helt galet att vi ska åka härifrån om mindre än en vecka… Vilken sommar det har varit! Ha en fantastisk kväll, KÄRLEK <3

//A lot of hang with this cutie – that this summer finally became my husband. <3 I just love spending time with him. I just wanted to share some moments from Marbella and this summer, it feels crazy that we’re leaving in less than a week… What a summer it’s been! Have an amazing night, LOVE <3

15 reaktioner på “MARBELLA MOMENTS”

 • Anna S says:

  Såå fina bilder! :) Jag åker till Marbella om några veckor och har sagt till familjen att vi måste till Occo!

 • Melinda says:

  I love mixed photos from your day or life, your summer looks like its been perfect! <3

 • Savannah says:

  What do you eat at occo as a vegan? Do they have a vegan menu? :) Can’t wait to try it next week!

  • janni says:

   They have a vegetarian menu, but you can just ask for it to be vegan and they will remove the cheese (halloumi and the feta cheese on the beetroot salad). :-) Xx

 • Netti Starby says:

  Vad härligt och så ung din pappa ser ut att vara och jättefin bild på er tillsammans! :-D

 • Frida says:

  Hej, jag har en fråga, hoppas du inte tar illa upp. :) Varför har ni lagt så mycket krut på ert Marbella slott om det ändå enbart är ett “sommarhus”? Är det inte skönare att bo i ett stort hus i Spanien än en, vad verkar vara en liten lägenhet i Monaco? :) Jag tänkte att ni nog skulle flytta dit på en permanent basis men kanske har fel.

  • janni says:

   Tar absolut inte illa upp! :-) Jag älskar faktiskt vår lägenhet i Monaco (liten och mysig haha), och trivs som fisken i vattnet där. Självklart hade vi helst av allt köpt ett hus där men vi har inte råd med det just nu, priserna där är heelt annorlunda och vi hittade huset i Spanien där vi kände att vi hade råd. Vi älskar ju Spanien på sommaren men som det är nu vill jag inte bo här permanent, det är ett helt annat liv, lite för mycket “manana” här för mig och med vårt jobb blir det svårt då Malaga flygplats inte är den bästa. Men vi får se i framtiden, vi trivs på båda ställena så nu funkar detta perfekt som sommarhus och Monaco som bas. :-) Kram!

   • Frida says:

    Tack för ditt svar fina! Kram <3

   • Sara Carlsson says:

    De bor i Monaco av skattemässiga skäl, de får inte vara i Marbella pp heltid och ”skriva sig” där.

    • janni says:

     Vi får skriva oss vart vi vill, såklart, beroende på vart vi bor. :-) Marbella är dock en av de ställen i Europa med högst skatt/förmögenhetsskatt och Monaco är väldigt fördelaktigt om man jämför det, men det är inte enbart därför vi bor där. Hade jag velat bo i Marbella på heltid hade jag flyttat hit, jag lever efter “you only live once” och hade inte låtit pengar/skatt avgöra mitt liv och vart jag bor. Vi älskar Monaco och jag längtar dit massor nu efter en sommar här. Kram!

 • Ah the photo of the reflection in the pool is so awesome! X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • Anna says:

  Jag är också nyfiken på varför ni måste åka därifrån till Monaco för att bo i en liten lägenhet bort från er familj? Skulle ni inte vilja bo i Marbella på heltid istället? :-) Eller har det något annat syfte? Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.