SPORTY

ÖNY set (here!)/ Nelly shoes (here!) – adlink

God morgon babes! Här kommer en sporty och skön look jag hade på mig tidigare i somras, jag började föra över massa bilder till min hårddisk och hittade dessa bilder jag glömt bort. :-) Det här setet är så skönt, och det är faktiskt Bennis kompis fram frankrike som har märket så det var extra kul att hitta det här. Kände mig typ lite sugen på tennis när jag hade på mig det, haha! Har glidit runt i den här massor här hemma, ni vet såna plagg som är sköna att bara mysa i? Anyways, idag är det fredag och vi har inga planer annat än att filma/fota lite jobb. En städerska kommer hit idag också, även om vi försöker städa så mycket vi kan själva så är det svårt att få det riktigt städat (huset är så stort)… Då är det bättre att ta hjälp av ett proffs och sist hon städade (för 2 veckor sedan) så var jag så glad, det luktar nystädat och allt är i ordning haha! Tänkte att det kunde vara skönt att starta helgen med ett helstädat hus. :-) Hoppas ni får en fin dag så hörs vi sen, PUSS <3

//Good morning babes! Here’s a sporty and comfy look I wore earlier this summer, I started to transfer lots of photos to a hard drive and found these that I totally forgot about. :-) This set is so comfy, it’s actually Benni’s friend from France who started the brand so it was extra fun to find this. I kinda felt like playing tennis when I wore it, haha! I’ve been using it a lot at home, you know the kind of outfits that are comfy to just chill in? Anyways, today’s friday and we don’t have any plans except filming/shooting some work stuff. A cleaner will come here today too, even if we’re trying to clean as much as we can alone it’s hard to keep it super clean (the house is so big)… Then it’s better to get help from a pro and last time she cleaned (like 2 weeks ago) I was so happy, it smells so fresh and everything is in order haha! I thought it could be nice to start the weekend with a fully clean house. :-) Hope you’re having a great day and I’ll talk to you later, HUGS <3

11 reaktioner på “SPORTY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.